Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Στρέφει την προσοχή της στο Κύπελλο

Στρέφει την προσοχή της στο Κύπελλο

 


Έχοντας χάσει το Πρωτάθλημα μετά από τρεις σερί κατακτήσεις, πλέον η πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να τα δώσει όλα για να κατακτήσει το Κύπελλο. Αυτός ο τίτλος δεν θα… σώσει τη χρονιά, αλλά η αποτυχία να μην κατακτήσει τίποτα η ομάδα μας αυτή τη σεζόν θα είναι τεράστια. Οι “πράσινοι” πρέπει τώρα να αφήσουν πίσω τους την απογοήτευση και να στρέψουν την προσοχή τους στις επόμενες υποχρεώσεις που τους έχουν απομείνει.

Την ερχόμενη Παρασκευή ξεκινάει η δράση στο Κύπελλο, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να τίθεται αντιμέτωπη με την ΑΕ Καραβά, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης. Αυτός θα είναι ο πρώτος μεταξύ αγώνας των δύο ομάδων και θα διεξαχθεί στην έδρα μας, το στάδιο “Ελευθερία”. Διπλοί είναι οι αγώνες σε αυτή τη φάση, όπως και στην επόμενη, ενώ ισχύει ο κανόνας του χρυσού σετ.

Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια των προημιτελικών:
ΟΜΟΝΟΙΑ-Pokka ΑΕ Καραβά
Ανόρθωση-Αναγέννηση Δερύνειας
Ολυμπιάς Φρενάρους-Αποέλ
Νέα Σαλαμίνα-Green Αir Παφιακός

Εάν επιβεβαιώσει τα προγνωστικά η ομάδα μας και περάσει στους “4” του Κυπέλλου, εκεί θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού ανάμεσα σε Ανόρθωση και Αναγέννηση Δερύνειας. Το πρώτο ματς θα διεξαχθεί εκτός έδρας και ο επαναληπτικός στη Λευκωσία.