Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Καλματζίδης: «Έχω μόνο θετικές στιγμές στο μυαλό μου»

Καλματζίδης: «Έχω μόνο θετικές στιγμές στο μυαλό μου»


Χαρούμενος για την κατάκτηση του Κυπέλλου ο Γιαννης Καλματζίδης, που πανηγύρισε το δεύτερο του τρόπαιο με την ΟΜΟΝΟΙΑ, μετά από το Σούπερ Καπ στην αρχή της σεζόν. Ο Ελλαδίτης προπονητής μίλησε στην κάμερα της Cytavision μετά το τέλος του αγώνα και πιο κάτω μπορείτε να διαβάσετε τις δηλώσεις του.

«Ήταν ένα παιχνίδι με πολύ ένταση, τελικός που όλοι το θέλουν πολύ. Δεν μπορώ να πω ότι παίχτηκε το καλύτερο βόλεϊ σήμερα από θέμα ποιότητας, αλλά δεν μετράει και τόσο πολύ αυτό, αυτές οι στιγμές είναι η θέληση και το αποτέλεσμα που μετράει στο τέλος.

Τα παιδιά είχαν πολύ άγχος και όχι αδικαιολόγητα. Έχουμε δείξει ότι θα μπορούσαμε να παίξουμε πολύ καλύτερα, αλλά πάλευα πιο πολύ με το ψυχολογικό κομμάτι παρά το τακτικό σήμερα», ήταν το σχόλιο του για τον τελικό.

Για την απώλεια του Πρωταθλήματος είπε: «Είναι αρκετά πολυσύνθετος ο απολογισμός, με δυο κουβέντες δεν μπορούμε να πούμε. Σίγουρα ο μεγάλος στόχος ήταν το πρωτάθλημα, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Είχαμε κάποια θέματα και με τραυματισμούς, αλλά δεν θέλω να λέω δικαιολογίες. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος με τον τρόπο που αρχίζει τώρα και σταθεροποιεί το πως λειτουργεί η ομάδα μέσα και έξω από το γήπεδο. Πολύ ευχάριστο που καταφέραμε στο τέλος να έχουμε επιμονή και υπομονή να πάρουμε το τρόπαιο».

«Πρώτη μου χρονιά στην Κύπρο και είμαι πολύ ευχαριστημένος με το πως με αγκάλιασε ο κόσμος και με αντιμετώπισε. Έχω μόνο θετικές στιγμές στο μυαλό μου. Σε όλες τις δουλειές υπάρχουν δυσκολίες και εμείς κρινόμαστε αν κερδίσουμε την Παρασκευή ή όχι. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την δουλειά που κάνουμε», ανέφερε στη συνέχεια και συμπλήρωσε «Δεν ξέρω αν θα μείνω στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ακόμη να συζητήσουμε για την νέα σεζόν».

Πηγή δηλώσεων: Protathlima.com / Βίντεο από Alfasports Web TV