Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ “Πράσινη” νίκη στον “αιώνιο” τελικό και κλείνει με τίτλο η σεζόν

“Πράσινη” νίκη στον “αιώνιο” τελικό και κλείνει με τίτλο η σεζόν


“Πράσινος” βάφτηκε ο τελικός Κυπέλλου πετόσφαιρας, με την ομάδα μας να κερδίζει τον αιώνιο αντίπαλο με 3-1 σετ, φτάνοντας στην πέμπτη κατάκτηση τροπαίου της στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπήκε πεσμένη στο πρώτο σετ, το οποίο έχασε στις λεπτομέρειες, ενώ ανεβάζοντας ελαφρώς απόδοση στο δεύτερο το κέρδισε δύσκολα και ισοφάρισε τον Αποέλ. Στο τρίτο σετ οι “πράσινοι” ήταν σαφώς καλύτεροι από τους τυπικά γηπεδούχους και επικράτησαν ευκολότερα, ενώ με την ψυχολογία υπέρ τους κέρδισαν και το τέταρτο, τελειώνοντας παράλληλα το ματς.

Πιο κάτω πως εξελίχθηκε ο αγώνας:

Πιο δυνατά μπήκε το Αποέλ στον αγώνα και πέρασε νωρίς μπροστά στο σκορ, ανοίγοντας μια διαφορά ασφαλείας από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο “αιώνιος” συνέχισε σταθερά να προηγείται στο πρώτο σετ και έφτασε ένα πόντο μακριά από την κατάκτηση του έχοντας τέσσερις ευκαιρίες για να το πάρει. Σε εκείνο το σημείο οι “πράσινοι” έκαναν αντεπίθεση και έφεραν τη διαφορά στον πόντο, όμως οι τυπικά γηπεδούχοι κέρδισαν το 1ο σετ με 25-23.

Συγκλονιστική ήταν η εξέλιξη στο δεύτερο σετ, με το Αποέλ να μπαίνει δυνατά, την ΟΜΟΝΟΙΑ να ανεβάζει στροφές και στη συνέχεια να παίρνει μια μικρή διαφορά. Στα μισά του σετ ο “αιώνιος” ισοζύγισε και έπειτα οι δύο ομάδες πήγαιναν σχεδόν πόντο πόντο. Τρομερό ήταν το φινάλε, με την ΟΜΟΝΟΙΑ και το Αποέλ να έχουν τρία και δύο set point αντίστοιχα και την ομάδα μας τελικά να βγαίνει νικήτρια στο 2ο σετ με 27-29.

 

#Volley #CupFinal Apoel Vs #OMONOIA last point 2nd set

A post shared by Omonoianews.com (@omonoianews) on

Δυναμικά μπήκε το Αποέλ στο τέταρτο σετ, προηγήθηκε 4-0, όμως οι “πράσινοι” απάντησαν και πέρασαν μπροστά. Στη συνέχεια οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο, μέχρι ένα σημείο που η ΟΜΟΝΟΙΑ ξέφυγε αρκετά στο σκορ. Οι “πράσινοι” παίζοντας συγκεντρωμένα και έχοντας ανεβάσει την απόδοση τους σε σχέση με τα προηγούμενα σετ, διατήρησαν μέχρι το τέλος το προβάδισμα τους. Το 3ο σετ κατέληξε λοιπόν στην ομάδα μας, με σκορ 19-25

 

#Volley #CupFinal Apoel Vs #OMONOIA last point 2nd set

A post shared by Omonoianews.com (@omonoianews) on

Εντυπωσιακά μπήκε στο τέταρτο σετ η ΟΜΟΝΟΙΑ, κερδίζοντας τους πρώτους πέντε πόντους. Το προβάδισμα των πέντε πόντων διατηρήθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα στο σετ. Φθάσαμε σε σκορ 5-10 και 7-12 και στη συνέχεια η θέληση των παικτών ανέβασε τον δείκτη στο 8-15! Η αποφασιστικότητα στην ομάδα μας ήταν μεγάλη και παρότι στο Αποέλ πίεζαν για να μπουν ξανά στο παιχνίδι, οι πράσινοι κατάφεραν να διατηρήσουν τη διαφορά μέχρι και το δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ (9-16). Με την επανέναρξη, παρότι οι παίκτες μας προσπάθησαν να προστατέψουν το προβάδισμα τους με 10-17 και 11-18, ο αντίπαλος έκανε αντεπίθεση διαρκείας και μείωσε τη διαφορά στον πόντο (18-19). Σε νέο τάιμ άουτ, επέστρεψαν οι πράσινοι κερδίζοντας δύο πόντους (18-21) και πήραν ξανά σημαντικό προβάδισμα. Νέο τάιμ άουτ έδωσε την ευκαιρία στο Αποέλ να επιστρέψει με 19-21 και μετά οι δύο αντίπαλοι να το πάρουν πόντο-πόντο και να βρεθούμε στο 23-23. Εκεί όμως μίλησε η ποιότητα της ομάδας μας που το κατέκτησε με 23-25.