Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Τάχθηκε ενάντια στην ταυτοποίηση, σχολίασε τις εξελίξεις στα διοικητικά

Τάχθηκε ενάντια στην ταυτοποίηση, σχολίασε τις εξελίξεις στα διοικητικά

 


Μιλώντας στον Super Sport FM 104.0, ο Φώτος Ιωάννου τάχθηκε ενάντια στην ταυτοποίηση που θα ισχύσει στον τελικό Κυπέλλου πετόσφαιρας. Παράλληλα, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου σχολίασε τις εξελίξεις στο σύλλογο ενόψει των εκλογών, όπου είναι υποψήφιος.

«Μέχρι τις 17:45 θα διατίθενται εισιτήρια στα εκδοτήρια του σωματείου. Θα υπάρχουν ταμεία στο γήπεδο από τις 18:30 μέχρι τις 19:45. Αυτό το μέτρο της ταυτοποίησης λειτουργεί αρνητικά σε αυτά τα παιχνίδια. Καλό θα ήταν μην υπήρχε ταυτοποίηση. Θα ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δείξει ότι είμαστε εδώ και είμαστε σωστοί», ήταν το αρχικό του σχόλιο και στη συνέχεια αναφερόμενος πάλι ενόψει του αποψινού αγώνα συμπλήρωσε: «Έχουμε μπροστά μας ένα τελικό κυπέλλου με μια μεγάλη και παραδοσιακή ομάδα στο χώρο. Σεβόμαστε τον αντίπαλο. Πρέπει να βρεθούμε στην καλύτερα μας μέρα για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Μια ομάδα που έχει αποκλείσει τον tον πρωταθλητή δεν μπορείς να την αγνοήσεις».

Για τις εξελίξεις στο σύλλογο είπε: «Είναι μια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδος που διέρχεται το σωματείο. Είναι η πιο σοβαρή πρόταση που έχουμε ενώπιον μας. Αν μέχρι τη γενική συνέλευση παρουσιαστεί πιο ολοκληρωμένη και συμφέρουσα πρόταση να την αξιολογήσουμε. Είμαστε όλοι Ομονοιάτες, θέλουμε το καλό της ομάδα. Νιώθω ότι η πρόταση αυτή, καλύπτει πλήρως αυτά που θέλουμε εμείς και ο κόσμος για να ξημερώσει μια καλύτερη μέρα».