Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Σωτήρης Πετρακίδης: «Κέρδος, οι εμπειρίες από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια»

Σωτήρης Πετρακίδης: «Κέρδος, οι εμπειρίες από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια»

 


Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ο Σωτήρης Πετρακίδης ανέφερε πως την επόμενη χρονιά θα επιδιώξουν να έχουν περισσότερες επιτυχίες. Όσον αφορά τη σεζόν που ολοκληρώθηκε τον περασμένο μήνα με την κατάκτηση του Κυπέλλου, κρατάει ως θετικό τις εμπειρίες από την Ευρωπαϊκή παρουσία της ομάδας.

Ο αρχηγός της ομάδας μας σημείωσε στην αρχική του τοποθέτηση: «Είχαμε ξεκινήσει τη χρονιά με στόχο την κατάκτηση των εγχώριων τίτλων και μιας καλύτερης πορείας στην Ευρώπη, σε σχέση με προηγούμενα χρόνια. Αναμφίβολα, είναι αρνητικό που χάθηκε ο πρώτος μας στόχος, το πρωτάθλημα. Ωστόσο, καταφέραμε να κλείσουμε τη χρονιά με την κατάκτηση του κυπέλλου. Επίσης, κέρδος ήταν οι εμπειρίες που αποκομίσαμε από την συμμετοχή μας στο CEV Champions League και στο CEV Cup».

Για την Ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας, ο αρχηγός μας ανέφερε: «Το γεγονός ότι αποκλείσαμε την Jedinstvo Bemax, ήταν σημαντικό, όχι τόσο για το μέγεθος της πρόκρισης, αλλά για το γεγονός ότι με την συμμετοχή μας στον 3ο γύρο του CEV Champions League, κάτι που πετύχαμε για πρώτη φορά στην ιστορία μας, είχαμε την ευκαιρία να συνεχίσουμε στο CEV Cup. Οι αγώνες που δώσαμε στη συνέχεια με τις Jastrebski Wegiel και Amriswil, μας βοήθησαν να αποκτήσουμε σημαντικές εμπειρίες που θα μας φανούν χρήσιμες στο μέλλον».

Για τη επόμενη αγωνιστική περίοδο, ο Σωτήρης Πετρακίδης τόνισε: «Είναι νωρίς ακόμη για να γνωρίζουμε όλα τα δεδομένα ενόψει της νέας σεζόν. Ωστόσο, θα επιδιώξουμε να κάνουμε μια καλύτερη χρονιά από τη φετινή».