Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Κληρώθηκε με την Mladost Ribola για το CEV Challenge Cup

Κληρώθηκε με την Mladost Ribola για το CEV Challenge Cup

 


Με την κροατική Mladost Ribola Kastela κληρώθηκε η ΟΜΟΝΟΙΑ για το θεσμό του CEV Challenge Cup ανδρών. Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί μεταξύ 27-29 Νοεμβρίου εκτός έδρας, ενώ το δεύτερο μεταξύ 4-6 Δεκεμβρίου στο “Ελευθερία”. Το παιχνίδι αφορά τη φάση των “32” της διοργάνωσης και στο “τριφύλλι” θα προσπαθήσουν να έχουν μια θετική παρουσία, με στόχο την πρόκριση στους “16”. Η συντριπτική πλειοψηφία τον πετοσφαιριστών της Mladost Ribola Kastela είναι Κροάτες, με την ομάδα πέρσι να τερματίζει στη δεύτερη θέση στο θεσμό του πρωταθλήματος.

Εάν η ομάδα μας προκριθεί τότε θα βρει στο δρόμο της μια εκ των VC Belogorie από τη Ρωσία, VBK Wörther-See-Löwen από την Αυστρία και Pénzügyőr SE από την Ουγγαρία. Οι δύο τελευταίες θα αναμετρηθούν μεταξύ τους στο δεύτερο γύρο για να βγει ο νικητής που θα παίξει με τη Ρωσική ομάδα στη φάση των “32”. Όποια από τις τρεις περάσει στους “16” θα παίξει με το νικητή από το ζευγάρι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με τον πρώτο αγώνα να διεξάγεται εκτός έδρας μεταξύ 18-20 Δεκεμβρίου και τον επαναληπτικό 15-17 Ιανουαρίου 2019.

Στα προημιτελικά, εάν φυσικά φτάσει τόσο μακριά η ομάδα μας, θα βρεθεί στο μονοπάτι από το οποίο ξεκινάει ο Παφιακός (που δεν έκανε χρήση του δικαιώματός του να αγωνιστεί στο Cev Champions League). Ο Πρωταθλητής Κύπρου καλείται να ξεκινήσει πιο νωρίς τις υποχρεώσεις του από τους “πράσινους”, αντιμετωπίζοντας στο β’ γύρο την Μπενφίκα και εάν περάσει στους “32” τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Δείτε πιο κάτω αναλυτικά όλη τη διαδρομή μέχρι τον τελικό: