Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Δημιουργήθηκε γυναικεία ομάδα από το τμήμα πετοσφαίρισης

Δημιουργήθηκε γυναικεία ομάδα από το τμήμα πετοσφαίρισης

 


Μετά την ακαδημία κοριτσιών, το τμήμα πετόσφαιρας του συλλόγου προχώρησε στη δημιουργία γυναικείας ομάδας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ με τη νέα αγωνιστική περίοδο θα συμμετέχει στη Β’ Κατηγορία και στοχεύει με το “καλημέρα” ψηλά.

Ήδη κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας της γυναικείας πετοσφαιρικής ομάδας, που διατίθενται στην τιμή των 10 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 99650106.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ακόμη δεν υπάρχουν πληροφορίες που έχουν να κάνουν με τον προγραμματισμό, αλλά αναμένεται να προκύψουν σύντομα. Να σημειωθεί πως το περσινό Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας ξεκίνησε τέλη Νοεμβρίου και σε αυτό συμμετείχαν εφτά ομάδες. Ο Παφιακός κέρδισε το νταμπλ και μαζί την άνοδο, ενώ από την Α’ Κατηγορία υποβιβάστηκε ο Εθνικός Λατσιών. Οι υπόλοιπες έξι ομάδες ήταν ο Άρης Πολεμίου, ο Πανιδαλιακός, ο ΑΠΟΚ, η Ε.Ν.Α.ΑΘ, ο Μαραθώνας και ο Ροτσίδης Μάμμαρι. Απ’ όσων πληροφορούμαστε, το προσεχές Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας θα διεξαχθεί χωρισμένο σε δύο ομίλους στην πρώτη φάση, με έξι ομάδες σε αυτόν της Λευκωσίας και πέντε σε αυτό της Λεμεσού-Πάφου.