Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Φώτος Ιωάννου: «Επιτυχία ολόκληρης της Κύπρου η πρόκριση μας»

Φώτος Ιωάννου: «Επιτυχία ολόκληρης της Κύπρου η πρόκριση μας»


Στον SuperSportFM 104.0 μίλησε ο υπεύθυνος του πετοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Φώτος Ιωάννου. Ο κ. Ιωάννου αναφέρθηκε στην μεγάλη πρόκριση που πέτυχε η ΟΜΟΝΟΙΑ, χαρακτηρίζοντας την σαν επιτυχία για όλη την Κύπρο, ενώ σχολίασε και τα περί χορηγών.

Όλα όσα είπε:

Αρχικό σχόλιο: «Τα παιδιά έδειξαν πολλή θέληση. Ο αντίπαλος ήταν στα μέτρα μας και με πολλή πάθος και διάβασμα του αντιπάλου από τον προπονητή, ήρθε αυτή η επιτυχία. Δεν είναι επιτυχία της  Ομόνοιας, αλλά ολόκληρης της Κύπρου» 

Για το γεγονός ότι η Ομόνοια έδωσε και τα δύο παιχνίδια με την Μλάντοστ εκτός έδρας…  

«Οι ευρωπαϊκές συμμετοχές δεν έχουν να δώσουν έσοδα στα σωματεία. Προτιμήσαμε και με τη σύμφωνη γνώμη του αντιπάλου να δώσουμε και τα δύο παιχνίδια εκτός έδρας».

Για τους αγώνες που ακολουθούν με την Μπελογκόριε…  

«Είναι πολύ ψηλό το εμπόδιο που βρίσκουμε στο δρόμο μας. Κατέκτησε πέρσι στο CEV Challenge Cup. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει 20-22 Δεκεμβρίου στη Ρωσία και ο επαναληπτικός στην έδρας μας, το δεύτερο 15νθήμερο Ιανουαρίου. Μπορεί και πάλι να παίξουμε και τα δύο παιχνίδια στη Ρωσία».

Αν υπάρχουν μεγαλύτερες οικονομικές δυσκολίες φέτος…  

«Αν δεν εξευρεθούν οι χορηγοί, οι δυσκολίες θα είναι τεράστιες. Είναι θέμα χορηγιών. Η ομάδα κάνει μια εξαιρετική πορεία και θα συνεχίσουμε παρά τις μεγάλες δυσκολίες. Είναι ένας διαρκής αγώνας».