Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Αγκαλιάζει τον τίτλο

Αγκαλιάζει τον τίτλο


Μεγάλη νίκη πέτυχε χθες βράδυ το τμήμα της Πετόσφαιρας κόντρα στον Παφιακό με 3-2. Με τη νίκη της αυτή η ΟΜΟΝΟΙΑ αγκαλιάζει τον τίτλο του Πρωταθλήματος και φαίνεται ότι κανείς δεν μπορεί να την εμποδίσει.

Οι πετοσφαιριστές δήλωσαν και πάλι παρών στο σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς. Νίκησαν και πάλι τον βασικό ανταγωνιστή και απέδειξαν ότι διαθέτουν την καλύτερη ομάδα του Πρωταθλήματος. Η χθεσινή νίκη ήταν μισός τίτλος και αυτό γιατί σε περίπτωση που οι δύο ομάδες συναντηθούν στους τελικούς (σενάριο που συγκεντρώνει τις πιο πολλές πιθανότητες), η ΟΜΟΝΟΙΑ θα μπει στην σειρά μπροστά με 2-0 λόγω των νικών που πέτυχε στην Α’ φάση του πρωταθλήματος. Αυτό οφείλεται κυρίως στην εξαιρετική δουλειά που γίνεται στο τμήμα, αλλά και στην σταθερότητα που παρουσιάζει η ομάδα από την αρχή της χρονιάς. Οι πράσινοι πλέον καλούνται να συνεχίσουν στον ίδιο καλό ρυθμό μέχρι τέλους και να επιστρέψει η ομάδα στο θρόνο της.

Ο επόμενος αγώνας για το τμήμα της Πετόσφαιρας θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή (01/02), εκτός έδρας, στις 20:00, απέναντι στην Αναγέννηση.