Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Με Αποέλ στο φάιναλ-φορ

Με Αποέλ στο φάιναλ-φορ


Στις 11:00 πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ανδρών στο άθλημα του βόλεϊ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αναμετρηθεί με το Αποέλ στις 8 Φεβρουαρίου στο «Ελευθερία» στις 20:30, ενώ το άλλο εισιτήριο για τον τελικό θα προκύψει από την αναμέτρηση Παφιακός-Αναγέννηση Δερύνεια που θα διεξαχθεί νωρίτερα (17:30) την ίδια μέρα.

Στόχος για την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ασφαλώς  η κατάκτηση του τροπαίου. Θυμίζουμε ότι η ομάδα μας είναι η περσινή κάτοχος της διοργάνωσης, αφού νίκησε το Αποέλ στον τελικό.

Η ενημέρωση από την ΚΟΠΕ:

Το «αιώνιο» ντέρμπι ΟΜΟΝΟΙΑ – Αποέλ (δεύτερος ημιτελικός – Στάδιο Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία – 20:30) προέκυψε στην κλήρωση του φάϊναλ – φορ του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Ανδρών που θα διεξαχθεί το διήμερο 08-09 Φεβρουαρίου 2019 στο Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία».

Ο πρώτος ημιτελικός είναι ο αγώνας Green Air Παφιακός – Αναγέννηση Δερύνειας στις 17:30 στο Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία». Οι νικητές των δυο ημιτελικών θα βρεθούν στον Μεγάλο Τελικό που είναι ορισμένος το Σάββατο 09 Φεβρουαρίου 2019 στις 20:00 στο Στάδιο Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία».

Το ντέρμπι ΟΜΟΝΟΙΑ – Αποέλ είναι επανάληψη του περσινού Τελικού που κέρδισε η ΟΜΟΝΟΙΑ με 3-1 σετ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ για να φθάσει στο φάϊναλ – φορ απέκλεισε τον Εθνικό Λατσιών, το Αποέλ την Ανόρθωση, ο Green Air Παφιακός την ΑΕ Καραβά και η Αναγέννηση Δερύνειας στο χρυσό σετ τη Νέα Σαλαμίνα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η περσινή Κυπελλούχος και στο παλμαρέ της έχει πέντε τίτλους Κυπέλλου. Ο Green Air Παφιακός έχει τέσσερα τρόπαια με τελευταίο τη σεζόν 2016-17. Η Αναγέννηση Δερύνειας κατέκτησε το δεύτερο και τελευταίο της Κύπελλο το 1977. Το Αποέλ έχει πέντε τρόπαια με τελευταία κατάκτηση τη σεζόν 1984-85. Πολυνίκης του θεσμού είναι η Ανόρθωση με 16 τίτλους (σ.σ. τελευταία το 2013-14).

Από τη σεζόν 2015-16 – 2017-18 η ΟΜΟΝΟΙΑ κατέκτησε δυο Κύπελλα και ο Green Air Παφιακός ένα τρόπαιο.