Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Μεγάλη νίκη κόντρα στον Παφιακό

Μεγάλη νίκη κόντρα στον Παφιακό


Μεγάλη νίκη πέτυχε το τμήμα της Πετόσφαιρας που επικράτησε με 3-2 σετ του Παφιακού. Οι λεβέντες του φιλέ έβγαλαν τρομερό πάθος στο παρκέ και πήραν μια πολύ σημαντική νίκη που τους φέρνει πιο κοντά στον τίτλο.

Ισοζυγισμένο ήταν στα αρχικά στάδια του το πρώτο σετ, με τον Παφιακό να ανοίγει μια μικρή διαφορά και στο τέλος να το παίρνει με σκορ 22-25. Αντίδραση έβγαλε στο 2ο σετ η ομάδα μας, που είχε την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του και το πήρε με σκορ 25-23. Σειρά του Παφιακού να αντιδράσει στο 3ο σετ, που βρισκόταν μπροστά και στο τέλος το πήρε με σκορ 23-25. Στο τέταρτο σετ και εκεί που έδειχνε ότι θα έπαιρνε το τρίποντο ο Παφιακός, η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειξε καρδιά και στο τέλος το πήρε με σκορ 25-23 και έστειλε το παιχνίδι στο τάι μπρέικ. Στο 5ο και τελευταίο σετ, οι πετοσφαίριστες απέδειξαν γιατί έχουν την κορυφαία ομάδα στο Πρωτάθλημα και με τρομερή εμφάνιση πήραν το σετ με 15-8 και μαζί τη νίκη με 3-2 σετ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ με τη σημερινή νίκη έκανε το 2-0 στις νίκες απέναντι στον Παφιακό, ενόψει και των τελικών, αν τελικά βρεθούν αντίπαλες οι δύο ομάδες. Οι «πράσινοι» έκαναν ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο και ευχή μας να συνεχίσουν έτσι μέχρι το τέλος και να επιστρέψει η ομάδα στο θρόνο της.

Η εξέλιξη της αναμέτρησης:

 

Φωτορεπορτάζ από τον αγώνα: