Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Ψάχνει ένα μίνι θαύμα

Ψάχνει ένα μίνι θαύμα


Την Belogorie αντιμετωπίζει απόψε η ΟΜΟΝΟΙΑ (20:00, Cytavision Sports 3), στον επαναληπτικό του πρώτου αγώνα που διεξήχθη στην Ρωσία, με την ομάδα μας να γνωρίζει την ήττα με 3-0. Ο αγώνας εντάσσεται στα πλαίσια των «16» του CEV Challenge Cup και η ομάδα μας ψάχνει ένα μίνι θαύμα για να βρεθεί στην επόμενη φάση.

Η ρώσικη ομάδα, όπως τονίσαμε αρκετές φορές, είναι πολύ ισχυρή, μετρώντας πολλούς εγχώριους τίτλους, ενώ είναι και η κάτοχος του περσινού τροπαίου της εν λόγω διοργάνωσης. Στον πρώτο αγώνα οι πετοσφαιριστές μας προέβαλαν μόνο στο πρώτο σετ σθεναρή αντίσταση, ωστόσο γέμισαν με εμπειρίες τις αποσκευές τους παρά την ήττα.

Αμφίβολος για την αναμέτρηση είναι ο Νικόλας Ελευθερίου που προσβλήθηκε από ίωση, ενώ πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Αχιλλέας Πετρακκίδης, ο οποίος μάλλον προλαβαίνει τον αγώνα.

Διαιτητές: Carel Zuidburg από το Λουξεμβούργο και Aleksadar Sudzuey από την Λευκορωσία.

Πιο κάτω οι δηλώσεις του Νικόλα Ελευθερίου στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ:

«Γνωρίζουμε ότι αγωνιζόμαστε με ένα μεγαθήριο και μια ομάδα που μπορεί να πάρει το τρόπαιο. Εμείς θα αγωνιστούμε με αξιοπρέπεια ώστε όταν τελειώσει ο αγώνας να είμαστε ικανοποιημένοι με την προσπάθειά μας»