Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Κρίμα για το άθλημα…

Κρίμα για το άθλημα…


Για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια, αποφασίστηκε όπως τα ημιτελικά και ο τελικός του Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών Α’ κατηγορίας, διεξαχθούν υπό συνθήκες Final-4. Αυτό σημαίνει ότι πάμε σε μονούς αγώνες στα ημιτελικά, ο τελικός θα γίνει την αμέσως επόμενη μέρα και όλα τα ματς θα διεξαχθούν στο ίδιο γήπεδο.

Διαβάστε περισσότερα για το πρόγραμμα του Final-4 εδώ

Είναι κρίμα πάντως για το άθλημα και τη συγκεκριμένη διοργάνωση που θα διεξαχθεί με μερικές δεκάδες κόσμο. Είναι κάτι που αναφέραμε ξανά πριν την έναρξη της σεζόν και κατά τη διάρκεια της. Δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης της κάρτας φιλάθλου σε τέτοια αθλήματα, από τη στιγμή που δεν γίνεται μετακίνηση φιλάθλων στα ντέρμπι και πολύ σπάνια έχουν γίνει σοβαρά επεισόδια.

Και για να μην παρεξηγηθούμε. Δε λέμε ότι τα γήπεδα πιο πριν ήταν ασφυχτικά γεμάτα και τα παιχνίδια sold-out. Υπήρχε όμως κόσμος, ειδικότερα στα ντέρμπι και στους κρίσιμους αγώνες όπως οι τελικοί, που έδινε άλλη ατμόσφαιρα στον αγώνα. Ας μην ξεχνάμε ότι κύριος αιμοδότης των ερασιτεχνικών τμημάτων από πλευράς φιλάθλων, ήταν οι οργανωμένοι των ομάδων που πλέον απέχουν λόγω κάρτας. Η ζημιά που έχει γίνει στο άθλημα φέτος με το εν λόγω μέτρο, είναι δίχως προηγούμενο…

Πιο κάτω φωτογραφίες από τις εξέδρες σε παιχνίδια του τμήματος άλλες χρονιές:

ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΕΚ το 2016
Η εικόνα στις κερκίδες σε ευρωπαϊκό αγώνα το 2016
Εικόνα από αγώνα πρωταθλήματος το 2017
Φωτογραφία από αγώνα του CEV Champions League του 2017
Η Θύρα 9 σε αγώνα της γυναικείας ομάδας βόλεϊ φέτος σε αγώνα Β’ κατηγορίας που δεν ισχύει η Κάρτα Φιλάθλου