Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Πρόκριση στον τελικό για την ΟΜΟΝΟΙΑ

Πρόκριση στον τελικό για την ΟΜΟΝΟΙΑ


Το τμήμα της Πετόσφαιρας επικράτησε με 3-1 σετ του Αποέλ στα ημιτελικά του Κυπέλλου και προκρίθηκε στον αυριανό τελικό της διοργάνωσης. Οι «πράσινοι» αν και έχασαν το πρώτο σετ, έδειξαν αντίδραση και πήραν τα επόμενα τρία μαζί και τη νίκη πρόκριση.

Πιο δυνατά μπήκε στο πρώτο σετ η ΟΜΟΝΟΙΑ, ωστόσο το Αποέλ κατάφερε να μπει μπροστά και να κρατήσει το προβάδισμα και τελικά πήρε το σετ με σκορ 26-28. Η ομάδα μας έβγαλε αντίδραση στο δεύτερο, παίρνοντας από νωρίς προβάδισμα και το κράτησε μέχρι τέλους, όπου και πήρε το σετ με σκορ 25-20. Ισοζυγισμένο ήταν το τρίτο σετ με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ, ωστόσο προς το τέλος η ομάδα μας πήρε το προβάδισμα και κατέκτησε το σετ με σκορ 25-22. Στο τέταρτο και τελευταίο σετ, οι λεβέντες του φιλέ έδειξαν καρδία και το πήραν με σκορ 27-25, στέλνοντας την ομάδα στον τελικό.

Οι πετοσφαιριστές πήραν το ζητούμενο και θα δώσουν το παρών τους στον αυριανό τελικό απέναντι στον Παφιακό. Στόχος φυσικά είναι η κατάκτηση του τροπαίου και «πράσινοι» καλούνται να παρουσιαστούν το ίδιο σοβαροί και αύριο.

Φωτορεπορτάζ από τον αγώνα:

Η εξέλιξη της αναμέτρησης: