Home TOP NEWS Για την κατάκτηση του τίτλου!

Για την κατάκτηση του τίτλου!


Η ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετωπίζει απόψε τον Παφιακό στον 2ο τελικό του Πρωταθλήματος και με νίκη κατακτάει τον τίτλο. Η σειρά βρίσκεται στο 3-0 υπέρ των «πρασίνων» και έτσι υπολείπονται άλλη μια νίκη για να στεφθούν Πρωταθλητές.

Το παιχνίδι δε θα είναι εύκολο καθώς ο Παφιακός θα επιδιώξει μέσα στην έδρα του να απαντήσει με το ίδιο νόμισμα και να κρατηθεί ζωντανός στο κυνήγι του τίτλου. Ωστόσο η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η καλύτερη ομάδα από τις δύο και το έχει δείξει σε όλες τις φορές που αναμετρήθηκαν φέτος. Οι λεβέντες του φιλέ καλούνται να παρουσιάσουν το ίδιο καλό τους πρόσωπο, όπως καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς και έτσι να επιστέψει η ΟΜΟΝΟΙΑ στο θρόνο του κυπριακού βόλεϊ.

*Με ενδεχόμενη νίκη του Παφιακού οδηγούμαστε σε τρίτο παιχνίδι στο «Ελευθερία» την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ όπως είπαμε πιο πάνω, εφόσον νικήσει η ΟΜΟΝΟΙΑ στέφεται Πρωταθλήτρια.

Ο δεύτερος τελικός ανάμεσα σε Παφιακό και ΟΜΟΝΟΙΑ θα διεξαχθεί απόψε στο κλειστό «Αφροδίτη» και θα αρχίσει στις 20:00. Τηλεοπτική μετάδοση από το Cytavision Sports 5 και ζωντανή ενημέρωση μέσα από τη σελίδα μας.