Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Κενό και… ματιές

Κενό και… ματιές


Παρασκευή σήμερα και είναι η μέρα της εβδομάδας που ασχολούμαστε έντονα με το άθλημα του βόλεϊ. Αυτήν τη φορά όμως, υπάρχει κενό αγωνιστικών υποχρεώσεων για την ΟΜΟΝΟΙΑ, καθώς οι πετοσφαιριστές μας εξασφάλισαν μια θέση στους τελικούς του πρωταθλήματος από την προηγούμενη βδομάδα.

Διαβάστε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ πέρασε στους τελικούς –  Στους τελικούς η ΟΜΟΝΟΙΑ!

Αυτό που περιμένει τώρα η ομάδα μας είναι να μάθει αντίπαλο. Οι πιθανές ομάδες που δύναται να βρεθούν απέναντι στην ΟΜΟΝΟΙΑ στους μεγάλους τελικούς είναι οι Παφιακός και Αποέλ. Η ομάδα που εδρεύει στην Πάφο, βρισκόταν μπροστά στη σειρά με 2-0 από τις νίκες που κουβαλούσε από την κανονική περίοδο, ωστόσο οι γαλαζοκίτρινοι έκανα ένα μπρέικ και μια νίκη στο σπίτι τους, φέρνοντας τη σειρά στο 2-2. Απόψε διεξάγεται το 5ο παιχνίδι, με τον νικητή να βγαίνει στις 4 νίκες.

Αυτό σημαίνει ότι ο Σάββας Σάββα και οι συνεργάτες του, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δύο παιχνίδια από τους πιθανούς αντιπάλους στον τελικό. Επομένως, το τμήμα για απόψε, ρίχνει… ματιές στο γήπεδο «Αφροδίτη», την ίδια ώρα που οι προπονήσεις συνεχίζονται, μέχρι να γίνει γνωστό το όνομα του άλλου φιναλίστ.