Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Νταμπλούχος 2018-19 η ΟΜΟΝΟΙΑ

Νταμπλούχος 2018-19 η ΟΜΟΝΟΙΑ


Η ΟΜΟΝΟΙΑ πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση επικράτησε με 2-3 σετ του Παφιακού και κατέκτησε το Πρωτάθλημα και συνάμα το νταμπλ για τη φετινή χρονιά.

Παρότι ξεκίνησε πιο δυνατά το πρώτο σετ η ομάδα μας, ο Παφιακός στα μέσα απέκτησε μια διαφορά που την κράτησε μέχρι τέλους παίρνοντας το με σκορ 25-19. Άμεση απάντηση για την ομάδα μας στο 2ο σετ που από την αρχή άνοιξε τη ψαλίδα και στο τέλος πήρε το σετ με σκορ 15-25. Στο τρίτο σετ, η ΟΜΟΝΟΙΑ συνέχισε εκεί που έμεινε στο δεύτερο και το κατέκτησε με σκορ 20-15. Στο τέταρτο σετ, εκεί που έδειχνε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε τον έλεγχο στο τέλος πήρε προβάδισμα ο Παφιακός παίρνοντας το σετ με σκορ 25-23 και δίνοντας παράταση στην αγωνία. Στο πέμπτο και τελευταίο σετ η ομάδα μας με πάθος και τρομερά ψυχικά αποθέματα, πήρε το σετ με σκορ 14-16 και κατέκτησε τον αγώνα, μαζί και τον τίτλο του Πρωταθλήματος.

Το τμήμα πανηγυρίζει το 4ο Πρωτάθλημα στην ιστορία και επιστρέφει στο θρόνο του. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους και κυρίως στους λεβέντες του φιλέ που μας κάνουν περήφανους για άλλη μια φορά.

 

Η εξέλιξη της αναμέτρησης:

Φωτορεπορτάζ από τον αγώνα: