Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Παραμένουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ οι Ρεϊνάλντο και Μπρούνο Άλβες

Παραμένουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ οι Ρεϊνάλντο και Μπρούνο Άλβες


Δύο πολύ σημαντικοί παίκτες της πετοσφαιρικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα και θα είναι παρόντες στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα μας για να παραμείνει στην κορυφή του Κυπριακού Βόλεϊ.

Η ενημέρωση από την ΚΟΠΕ:

Ο Reinaldo δεν το κουνάει από την Ομόνοια. Ο Σάββας Σάββα τον εμπιστεύεται απόλυτα και αυτός τον βγάζει ασπροπρόσωπο. Ο Βραζιλιάνος υπέγραψε συμβόλαιο ακόμα ενός έτους με το «τριφύλλι» που θα τον κρατήσει στο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» και τη σεζόν 2019-2020.

Ο Ρεϊνάλντο αποτελεί ένα από τους βασικούς πυλώνες του παιχνιδιού της Ομόνοιας και η παραμονή του συνιστά μεγάλη επιτυχία.

Με τα «πράσινα» συνεχίζει και ο Bruno Alves. Ένας εκ των κορυφαίων πασαδόρων που πέρασαν από τα κυπριακά γήπεδα θα «κουμαντάρει» ξανά την Ομόνοια. O Βραζιλιάνος υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι τον Απρίλιο του 2020.

Ο Alves με την εξυπνάδα του έχει τη δυνατότητα να δώσει πολλά στους «τριφυλλοφόρους» Ο Alves είναι 30 ετών έχει ύψος 1.91 και βάρος 86 κιλά. Στην καριέρα του αγωνίστηκε στις βραζιλιάνικες Funvic, Ladrina και Sao Bernardo. Τη διετία 2014-2016 ήλθε για πρώτη φορά στην Ομόνοια για να αγωνιστεί στη συνέχεια σε Λίβανο (Speedball Cheka) και Πορτογαλία (Αj Da Fonta di Bastardo) για να επιστρέψει στην Ομόνοια. Με τους «πράσινους» κατέκτησε ένα τρέμπλ, ένα νταμπλ και συνολικά τρία πρωταθλήματα δυο Σούπερ – Καπ και δυο Κύπελλα.

Παράλληλα, αναδείχθηκε MVP του πρωταθλήματος τη σεζόν 2018-19 και καλύτερος πασαδόρος της περσινής σεζόν. Το παράσημο του καλύτερου πασαδόρου το απέκτησε και στο πρωτάθλημα Λιβάνου.