Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ «Ενθουσιασμένα τα παιδιά στο πρώτο μάθημα της Ακαδημίας Ποδηλασίας»

«Ενθουσιασμένα τα παιδιά στο πρώτο μάθημα της Ακαδημίας Ποδηλασίας»

akamas
Το Σάββατο 6 Οκτωβρίου στην περιοχή της  Αγγλικής Σχολής δόθηκε με επιτυχία το πρώτο μάθημα στα παιδιά της Ακαδημίας  της Ποδηλατικής Ομόνοιας.
Ο αρχικός σκοπός  των εκπαιδευτών επετεύχθηκε αφού τα παιδιά που παρευρεθήκαν στο μάθημα ‘γνώρισαν’ πώς να κάνουν χειρισμό του ποδηλάτου με ασφαλές τρόπο αφού τους εξηγήθηκαν οι λόγοι που πρέπει να χρησιμοποιούμε το κράνος και τα γάντια στο ποδήλατο.
Ο συγκεκριμένος χώρος έχει επιλεγεί λόγω της κεντρικής του τοποθέτησης, της  ιδανικής ορεινής τοπογραφίας του που γειτνιάζει με το μικρό δάσος της Αγγλικής Σχολής, και παράλληλα προσφέρει και στοιχεία urban ποδηλατικής εκπαίδευσης, όπως σκαλιά και κράσπεδα.
Στα 90 λεπτά που διήρκησε το μάθημα, τα παιδιά ποδηλάτησαν στη χωμάτινη κυκλική διαδρομή της Αγγλικής Σχολής και γνώρισαν τεχνικές δεξιότητες χειρισμού του ποδηλάτου σε μονοπάτια.
Οι εκπαιδευτές της Ποδηλατικής Ακαδημίας ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε σύντομο χρόνο θα αναπτύξουν στα παιδιά και άλλες τεχνικές που θα τους επιτρέπει να απολαμβάνουν τις χωμάτινες διαδρομές και την όμορφη φύση  με ασφάλεια.
Ραντεβού λοιπόν κάθε Τετάρτη και Σάββατο η ώρα 15:00 πίσω από τον κυκλικό κόμβο του Προεδρικού μεγάρου.