Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Όλα όσα λέχθηκαν στη διάσκεψη

Όλα όσα λέχθηκαν στη διάσκεψη


Στην εισαγωγική του ομιλία ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Σωματείου Χριστόδουλος Κουντουρής ανέφερε: «Ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες η χρονιά. Είναι παραδεκτό από όλους ότι ήταν μία πετυχημένη χρονιά με τίτλους και διακρίσεις. Θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας το έργο που επιτελέστηκε στα τμήματα».

Αυτοί που βρέθηκαν στο πάνελ της διάσκεψης ήταν οι Λάμπρος Χρίστου υπεύθυνος τμήματος Φούτσαλ, Φώτος Ιωάννου επικεφαλής τμήματος πετόσφαιρας, Πανίκος Μιχαηλίδης επικεφαλής του τμήματος δρομέων και πεζοπόρων, Πόλυς Πουμπουρής του τμήματος ποδηλασίας, ο Ματθαίος Παπαπέτρου του τμήματος καλαθόσφαιρας και ο Μάριος Αργυρίδης οικονομικός υπεύθυνος του Σωματείου Έγινε ο απολογισμός από τους υπεύθυνους των τμημάτων με την πορεία μέσα στη χρονιά. Όλοι εξέφρασαν την περηφάνια και την ικανοποίηση τους για την καλή παρουσία των ομάδων μας. Τονίστηκε ότι η ομάδα χωρίς τον κόσμο της δεν μπορεί να πετύχει τίποτα.

Φώτος Ιωάννου / Πετόσφαιρα: «Το τμήμα πετόσφαιρας κατέκτησε όλους τους τίτλους, είχε πολύ καλή παρουσία στην Ευρώπη και η χρονιά ήταν εξαιρετική. Για πρώτη φορά λειτούργησε και το γυναικείο τμήμα που τερμάτισε στην 3η θέση στην Β’ κατηγορία». 

Λάμπρος Χρίστου / Φούτσαλ: «Είναι σημαντικό που οι τίτλοι ήρθαν απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο»

Πόλυς Πουμπουρής / Ποδηλασία: «Υπάρχει από το 1997, είχαμε ένα ποδηλάτη, σήμερα έχουμε 29. Φέτος είχαμε θέσει τρεις στόχους, πετύχαμε τους δύο. Έχουμε 6-7 στελέχη της Εθνικής. Παρόλο που δεχτήκαμε πόλεμο από την ομοσπονδία, καταφέραμε να βγούμε νικητές. Έχουμε ακόμη 2 πρωταθλήματα για να ολοκληρώσουμε για φέτος. Έχουμε αρκετούς Τουρκοκύπριους στην ομάδα».

Ματθαίος Παπαπέτρου/ Καλαθόσφαιρα: «Καταφέραμε για πρώτη φορά φέτος στην ιστορία μας να κερδίσουμε τον Κεραυνό, ο οποίος ήταν πρωταθλητής. Προκριθήκαμε μετά από πολλά χρόνια στο φάιναλ φορ Κυπέλλου. Οι ομάδες που πρωταγωνιστούν έχουν 8 και 10 φορές μεγαλύτερο μπάτζετ από εμάς».

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Λώρης Κυριάκου ο οποίος ανέφερε: «Ευχαριστώ δημόσια όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου που συνέβαλαν τα μέγιστα για να καταφέρουμε να φτάσουμε στις επιτυχίες. Εκτός απ’ τούς αρχηγούς των τμημάτων ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές στα τμήματα, αρκετοί από αυτούς στερήθηκαν χρόνο από την οικογένεια τους, έβαλαν λεφτά για να μπορέσουν τα τμήματα να έχουν επιτυχίες. Δεν είναι όλα ρόδινα στο σωματείο μας. Προβλήματα υπάρχουν. Με το που αναλάβαμε έπρεπε να πληρώσουμε τους τόκους για το ομόλογο. Τα οικονομικά μας δεν ήταν και στην καλύτερη κατάσταση. Απευθυνθήκαμε στον κόσμο που έκανε το ομόλογο και τους είπαμε αν θέλουν να χαρίσουν τα λεφτά των τόκων για το ομόλογο. Πολλοί είπαν ότι δεν θέλουμε τους τόκους, υπήρξαν όμως και κάποιοι φίλοι που είχαν ανάγκη και ήθελαν να πληρώσουμε κάτι που κάναμε. Είχαμε τα προβλήματα της καθημερινότητας με τα τμήματα και εδώ θέλω να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς. Τα Χριστούγεννα λέγαμε ότι θα διοργανώσουμε τον χορό ο οποίος ήταν πολύ καλός από όλες τις πλευρές. Άφησε κάποια λεφτά αυτή εκδήλωση. Τον Μάρτιο οι ενοικιαστές του οικήματος μας ενημέρωσαν ότι θα φύγουν. Τρέξαμε και καταφέραμε να φτιάξουμε το χώρο. Απευθυνθήκαμε σε φίλους για να δώσουν λεφτά ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε αυτό που βλέπετε. Θέλουμε να κάνουμε το οίκημα μας κέντρο αναφοράς. Ξεκινούν αυτές τις μέρες οι εργασίες για να στεγαστεί εδώ η μπουτίκ και το τμήμα έκδοσης των εισιτηρίων. Είμαστε σε συνεννόηση και με το ποδοσφαιρικό τμήμα για να κάνουμε μία εκδήλωση ώστε να προβάλουμε τους τίτλους και τις επιτυχίες, τα 71 χρόνια ζωής μας και να τα συνδυάσουμε όλα αυτά και με μία προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ένα και το αυτό δεν χωρίζει τίποτα το σωματείο από την ποδοσφαιρική ομάδα. Έχουμε εκδώσει λαχνό. Είναι 200 λαχνοί των 500 Ευρώ με ένα αυτοκίνητο δώρο αξίας 25 χιλιάδων Ευρώ».

Ο πρόεδρος του Σωματείου ερωτήθηκε για τη συνεργασία με τον Σταύρο Παπασταύρου: «Συνεργασία την οποία θα μπορούσα να την χαρακτηρίσω εξαιρετική και τονίζω τη λέξη. Και από την πλευρά μας και από την πλευρά του Παπασταύρου συζητούμε τα πάντα και καταλήγουμε σε κοινές αποφάσεις και μέχρι σήμερα δεν υπήρξε οτιδήποτε που να μας δημιουργήσει πρόβλημα».

Για την Μπουτίκ: «Η μπουτίκ έχει κλείσει ενώ έχει αναλάβει γραφείο να κάνει καταμέτρηση του Στοκ ώστε να ξέρουμε το απόθεμα διότι η μπουτίκ περνάει στον κύριο Παπασταύορυ. Θα κλείσει τις επόμενες μέρες αυτό το θέμα και σε λίγες μέρες θα ξεκινήσουν τα έργα».

Η κάρτα φιλάθλου: «Έχει επηρεάσει. Δεν θέλουμε τα γήπεδα μας να είναι εκκλησίες. Θέλουμε παλμό, θέλουμε εκδηλώσεις στις εξέδρες και το χρειάζονται και οι αθλητές. Ευελπιστούμε ότι θα αλλάξει κατάσταση, κάνουμε κινήσεις και με άλλες ομάδες».

Για την στελέχωση του σωματείου: «Με αυτά τα άτομα που έχουμε στα γραφεία γίνεται η δουλειά του σωματείου. Αποχώρησε ο Παύλος Νικολαίδης. Έμειναν πέντε άτομα και λειτουργούν τα γραφεία μας».

Για το δάνειο 300 χιλιάδων του Παπασταύρου στο Σωματείο: «Ήταν μια πολύ καλή ένεση για να λειτουργήσουμε και να φτάσουμε στο σημείο που φτάσαμε».

Ο Οικονομικός υπεύθυνος Μάριος Αργυρίδης αναφέρθηκε στο χρέος του Σωματείου μετά την εκχώρηση του ποδοσφαιρικού: «Τα οικονομικά έχουν όπως τα αναλύσαμε στη γενική συνέλευση. Είπαμε ότι στα αρχικά στάδιά της συμφωνία θα είναι δύσκολη η διαχείριση. Μετά τα 10 χρονιά όταν θα αυξηθούν και τα έσοδα θα μπορούμε να κάνουμε καλύτερη διαχείριση. Σίγουρα όμως χρειάζεται και υποστήριξη από τον κόσμο».

Πότε υπολογίζεται να ξαναδουλέψει το οίκημα: «Σε μερικές μέρες θα ξαναλειτουργήσει. Θέλουμε να γίνει ξανά κέντρο αναφορά του ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ. Στείλαμε ερωτηματολόγιο, κάναμε προσωπικές συνεντεύξεις στα άτομα που ενδιαφέρονται να αναλάβουν το οίκημα, είμαστε ένα λαϊκό σωματείο. Θέλουμε αυτός ο χώρος να δουλεύει το πρωί σαν καφενείο, το μεσημέρι να γίνει για φαγητό, το απόγευμα να προσφέρεται για όλους να έρθουν να καθίσουν και το βράδυ να γίνεται ταβερνάκι. Είναι ζήτημα μερικών ημερών να το ανακοινώσουμε».