Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Τρεις νίκες και μία ισοπαλία ο απολογισμός των Νέων και Παίδων

Τρεις νίκες και μία ισοπαλία ο απολογισμός των Νέων και Παίδων

u152011


Αρκετά καλή ήταν η παρουσία των ομάδων Νέων και Παίδων της Ομόνοιας, όσο αφορά τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο που διανύσαμε. Τελικός απολογισμός για τους «πράσινους» ήταν τρεις νίκες και μία ισοπαλία.

U13: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΘΟΪ 8-0

Σε υγιεινό περίπατο μετέτρεψε το παιχνίδι της κόντρα στο ΘΟΪ η ομάδα των U13 της Ομόνοιας, κερδίζοντας με 8-0 μετά από πολύ καλή εμφάνιση. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Κλαρκ, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ, δύο γκολ πέτυχε ο Ανδρέου Γιάννης και από ένα οι Ασσιώτης, Ανδρέου Χάρης και Γεωργίου.

Οι «πράσινοι» του Πανίκου Μανώλη διατηρούν το απόλυτό τους στο περιφερειακό πρωτάθλημα, καθώς μετρούν εννέα νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και με 27 βαθμούς φιγουράρουν μόνοι στην πρώτη θέση, τρεις βαθμούς περισσότερους από την ομάδα που ακολουθεί.

OMONOIA: Δημοσθένους, Αγαθαγγέλου (Πέππος), Ασσιώτης, Βιολάρης, Μαυρομμάτης, Στυλιανίδης (Αυλωνίτης), Ανδρέου Φ., Κλαρκ (Ιακώβου), Νέστωρος (Γεωργίου), Ανδρέου Χ. (Ηρακλέους), Ανδρέου Γ.

U15: ΑΔΩΝΗΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-2

Χάρις τα γκολ των Χαραλάμπους και Ηροδότου, η ομάδα των U15 της Ομόνοιας πέρασε νικηφόρα από το Δάλι, κερδίζοντας τον Άδωνη με 2-0. Με αυτή τους τη νίκη οι «πράσινοι» του Χάρη Καλλικά έφτασαν τους 33 βαθμούς και βλέπουν τη συνέχεια με περισσότερη αισιοδοξία.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Οικονομίδης, Χανναπάς, Πιτταράς (Χατζηπέτρου), Πελαγίας, Αντωνίου Π., Φιάκας, Μαντοβάνης, Χαραλάμπους (Βαρελλάς), Παρμάτζιας (Ανδρέου Α.), Ηροδότου (Σεργίδης), Ονησιφόρου (Ευαγγέλου)

U17: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΑΕΕΚ 3-1
Συνέχεια στην εντυπωσιακή της πορεία έδωσε η ομάδα των U17 της Ομόνοιας, η οποία κέρδισε την ΠΑΕΕΚ με 3-1, μετά από εξαιρετική εμφάνιση στο α’ ημίχρονο. Οι «πράσινοι» του Βαλεντίν Στεφάν είχαν προηγηθεί με 3-0 στο πρώτο 45λεπτο, χάρις τα γκολ των Βασιλείου, Ηροδότου και ένα αυτογκόλ, ενώ ο αντίπαλος απλά κατάφερε να μειώσει στο σκορ. Με την επιτυχία της αυτή η Ομόνοια αύξησε στους πέντε βαθμούς τη διαφορά από το δεύτερο στη βαθμολογία ΑΠΟΕΛ, μετρώντας έντεκα νίκες και μία ισοπαλία σε 12 αγώνες.

OMONOIA: Χαραλάμπους, Ιωάννου, Χρυσοστόμου, Λοϊζου, Παναγιώτου, Κονίσης, Ηροδότου (Τσιαπίνης), Νεάρχου, Τουμάζου (Ουλουτσούκ), Σοφοκλέους, Βασιλείου (Μπρεγκουντόβ)

U21: ΑΠΟΛΛΩΝ – ΟΜΟΝΟΙΑ 2-2

Έμεινε στο 2-2 η ομάδα των U21 της Ομόνοιας στο εκτός έδρας ντέρμπι που έδωσε κόντρα στον Απόλλωνα, αποτέλεσμα που την ανέβασε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, όμως την κράτησε πέντε βαθμούς πίσω από την κορυφή.

Η ομάδα μας ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι, καθώς είχε προηγηθεί στο σκορ με τον Τσαγγάρη, ωστόσο μέχρι το τέλος του α’ ημιχρόνου δέχτηκε δύο γκολ. Τελικά, οι «πράσινοι» του Άθου Χρυσάνθου έδειξαν χαρακτήρα και κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Διονυσίου, ενώ διεκδίκησαν την ανατροπή μέχρι και το τελευταίο λεπτό.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Φλούρος, Μιλτιάδους, Κωνσταντίνου, Κουκουμάς, Ιωσήφ, Ελευθερίου, Παναγιώτου, Τσαγγάρης (Κατελάρης), Ιβανόφ, Διονυσίου, Μόντες (Ανδρέου Ζ.)

omonoia.com.cy