Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Εκμεταλλεύτηκαν την έδρα τους οι Παίδες U16 και U18

Εκμεταλλεύτηκαν την έδρα τους οι Παίδες U16 και U18

 


Τέσσερις ήττες και δύο νίκες ο απολογισμός των ομάδων της ακαδημίας το Σαββατοκύριακο που πέρασε. Μόνο οι ομάδες U16 και U18 κατάφεραν να κερδίσουν, εκμεταλλευόμενες την έδρα τους. Η πρώτη δυσκολεύτηκε, ενώ η δεύτερη είχε ένα εύκολο απόγευμα. Αντιθέτως, ήττα στο “σπίτι” τους υπέστησαν η ομάδα παίδων κάτω των 15 ετών και η ομάδα Νέων U21. Εκτός έδρας ήττα για τις δύο μικρότερες ομάδες, αυτές κάτω των 13 και 14 ετών.

Γνώρισε την πρώτη της φετινή ήττα!
Στους 7 βαθμούς παρέμεινε η ΟΜΟΝΟΙΑ U13 μετά την ήττα της, πρώτη φετινή, στο Πρωτάθλημα Παίδων. Η ομάδα μας, που έμεινε άσφαιρη, δέχθηκε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΡΔΑΡΗ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΙΧΑΗΛ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΕΖΟΣ (65′ ΑΝΤΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ), ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΡΙΣΤΑΚΗ (54′ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΓΙΑΓΚΟΥ), ΑΝΤΡΕΑΣ ΙΩΑΝΝΟΥ (65′ ΝΙΚΟΛΑΣ ΓΕΡΟΛΕΜΟΥ), ΠΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (43′ ΟΜΗΡΟΣ ΜΑΡΚΟΥ), ΣΤΕΛΙΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ (54′ ΑΡΓΥΡΗΣ ΚΙΤΤΟΥ), RYSZARD SOLOMON JAKUBIAK (43′ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΟΛΥΒΙΟΥ ΑΝΤΡΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.

 

Έκανε ότι μπορούσε, αλλά δεν απέφυγε την ήττα!
Πάλεψε κόντρα στην Καρμιώτισσα αλλά γνώρισε την ήττα η ομάδας μας στην 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Παίδων U14. Οι “πράσινοι” έμειναν πίσω στο σκορ στο 27′ αλλά οκτώ λεπτά αργότερα έφεραν το ματς στα ίσα. Το γκολ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πέτυχε ο πρώτος σκόρερ της, Άγγελος Ζευκής. Στην επανάληψη παρά την προσπάθεια των παικτών του Ανδρέα Δαρείου, η αντίπαλος έκανε το 2-1, που ήταν το τελικό σκορ.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΤΑΛΙΑΣ, ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗΣ (66′ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΣΙΑΠΙΝΗΣ), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΩΚΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΥ (60′ ΑΝΤΡΕΑΣ ΙΩΑΝΝΟΥ), ΦΟΙΒΟΣ ΣΑΒΒΑ, ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΛΟΥΚΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΝΤΙΚΟΥ, ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΛΛΗΣ, ΑΓΓΕΛΟΣ ΖΕΥΚΗ, ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ, IVELIN IVAYLOV VIOLINOV (36′ ΛΟΪΖΟΣ ΛΟΪΖΟΥ).

 

Πρώτη εντός έδρας ήττα!
Την πρώτη της εντός έδρα ήττα δέχθηκε η ΟΜΟΝΟΙΑ στην 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Παίδων U15. Η ομάδα μας έχασε 4-1 από την Καρμιώτισσα, με τον Ανδρέα Ζαχαρίου να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ του τριφυλλιού στον αγώνα. Ο μικρός είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 28ο λεπτό, τρία λεπτά αφότου η αντίπαλος είχε προηγηθεί. Στο δεύτερο μέρος πέτυχε τα άλλα τρία γκολ της η ομάδα από τα Πολεμίδια.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους: ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΟΙΖΟΥ (70′ ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΣΠΡΗΣ), ΑΔΑΜΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ, ΤΑΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΜΑΡΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ (70′ ΓΙΑΓΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ), ΑΝΔΡΕΑΣ ΖΑΧΑΡΙΟΥ (58′ ΘΕΟΔΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ), ΑΝΤΡΕΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ (18′ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΛΟΥΜΠΡΗΣ), ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ (52′ ΡΕΝΟΣ ΠΙΤΣΙΑΚΚΟΣ), ΜΑΡΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΩΒ.

 

Ένα ήταν αρκετό!
Με τέρμα που πέτυχε ο Ανδρόνικος Κακουλλής στο 35ο λεπτό, η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 κέρδισε 1-0 την Καρμιώτισσα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Παίδων.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους: ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΑΥΡΟΦΤΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ, ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΟΥΡΟΥΣΙΑΚΛΗΣ, ΜΑΡΙΝΟΣ ΤΖΙΩΝΗΣ, ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ ΚΑΚΟΥΛΛΗΣ (80′ ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ), ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ (80′ ΜΙΧΑΛΗΣ-ΘΥΡΣΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ), ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΝΔΡΕΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΙΔΗΣ (48′ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΝΟΙΚΟΥ), ΟΡΑΤΙΟΣ ΛΕΜΕΣΙΟΣ (76′ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΟΙΖΟΥ.

Πρώτη νίκη με… “6άρα”!
Εντυπωσιακή ήταν η νίκη της ομάδας μας στη 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Παίδων U18. Οι “πράσινοι” κέρδισε την ΠΑΕΕΚ με 6-0, με τους Σταύρος Χριστοφόρου και Άλεξ Μάρτιν να πετυχαίνουν από δύο γκολ, ενώ από ένα τέρμα σημείωσαν οι Μάριος Χαραλάμπους και Χρίστος Καρατζιάς.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους: ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΑΒΒΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ, ΝΙΚΟΛΑΣ ΡΑΦΑΗΛ ΒΙΟΛΑΡΗΣ (41′ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΚΟΥΛΛΗΣ), ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΝΤΟΛΕΥΤΕΡΟΣ, MARIAN ALEXANDRU MARTINAS (41′ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΡΑΤΖΙΑΣ), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΑΣΟΥΛΙΩΤΗΣ, ΜΑΡΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΛΟΥΤΕΡΗΣ (62′ ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΑΣΤΟΥ).

 

Έχασε τον αγώνα στις λεπτομέρειες!
Την πρώτη της ήττας δέχθηκε η ΟΜΟΝΟΙΑ U21, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Νέων, με 1-0 εντός έδρας από τον Απόλλωνα. Οι φιλοξενούμενοι ευτύχισαν να ανοίξουν το σκορ στα μέσα του δεύτερου μέρους και πήραν το “τρίποντο” στις λεπτομέρειες, αφού καμία από τις δύο ομάδες δεν υπερίσχυσε της αντιπάλου της. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για την ΟΜΟΝΟΙΑ ήρθε λίγο πριν το τέλος του αγώνα, με τον Φραγκέσκου να προλαβαίνει τον τερματοφύλακα στην έξοδο και να κάνει την κεφαλιά, όμως η μπάλα, που αναπήδησε στο έδαφος, πέρασε μόλις λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους: ΑΝΤΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, ΠΑΥΛΟΣ ΠΙΤΤΑΡΑΣ (84′ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΡΟΔΟΤΟΥ), ΑΝΤΡΕΑΣ ΦΡΑΓΚΕΣΚΟΥ, ΑΓΓΕΛΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ, ΙΑΚΩΒΟΣ ΠΑΝΑΓΗ, ΣΩΤΗΡΗΣ ΦΙΑΚΑΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, STEFAN KRSTIC, ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΧΑΝΤΖΑΡΑΣ (74′ ΑΝΤΡΕΑΣ ΓΕΛΑΣΗΣ), ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΛΑΡΚ (72′ ΙΑΚΩΒΟΣ ΙΝΙΑΤΗΣ).

Περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ομάδων μας:
U13 Καρμιώτισσα-ΟΜΟΝΟΙΑ 2-0
U14 Καρμιώτισσα-ΟΜΟΝΟΙΑ 2-1
U15 ΟΜΟΝΟΙΑ-Καρμιώτισσα 1-4
U16 ΟΜΟΝΟΙΑ-Καρμιώτισσα 1-0
U18 ΟΜΟΝΟΙΑ-ΠΑΕΕΚ 6-0
U21 ΟΜΟΝΟΙΑ-Απόλλωνας 0-1

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα των ομάδων μας στα Πρωταθλήματα Παίδων και Νέων.

Για να δείτε τον πίνακα των σκόρερ στις ομάδες μας πατήστε ΕΔΩ.