Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Το απόλυτο οι Παίδες – Μια ντουζίνα γκολ η ΟΜΟΝΟΙΑ U15

Το απόλυτο οι Παίδες – Μια ντουζίνα γκολ η ΟΜΟΝΟΙΑ U15

 


Το απόλυτο των βαθμών πήραν οι τέσσερις ομάδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην 5η αγωνιστική των Πρωταθλημάτων Παίδων. Από τα αποτελέσματα ξεχώρισε η νίκη των “πράσινων” κάτω των 15 ετών, που έριξαν μια ντουζίνα γκολ και παραμένουν στην κορυφή χωρίς να χάσουν έως τώρα βαθμό. “Διπλό” στη Λεμεσό με στενό σκορ για τις ομάδες κάτω των 16 και 17 ετών του “τριφυλλιού”, ενώ εντός έδρας νίκη επί του Άρη πέτυχε η ΟΜΟΝΟΙΑ U14.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και έφτασε σε μια σημαντική επικράτηση. Το σκορ άνοιξε ο Αλέξανδρος Καϊάφας στο 7ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και στο 19′ ο Χρίστος Χατζηχρίστου διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας μας. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 50ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο σκορ, όμως στο 64′ ο Ιωάννης Τσουτσούκη έδωσε πάλι αέρα δύο τερμάτων στην ΟΜΟΝΟΙΑ, που διατήρησε μέχρι το τέλος το υπέρ της προβάδισμα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 ήταν ασταμάτητη απέναντι στον Άρη, ρίχνοντας μια ντουζίνα γκολ. Μέχρι το 5ο λεπτό οι “πράσινοι” είχαν πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων, με γκολ τον Άγγελο Ζευκή να ανοίγει το σκορ και τον Κωνσταντίνο Φωκά από την άσπρη βούλα να διπλασιάζει τα τέρματα του “τριφυλιού”. Ακολούθησαν ακόμη τρία γκολ από τον Άγγελο Ζευκή και ένα από τον Λοΐζο Λοΐζου, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με το σκορ στο 6-0. Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, σκόρερ χρίστηκε ο Αντρέας Ιωάννου, που σημείωσε συνολικά δύο τέρματα στην επανάληψη. Ακόμη δύο, φτάνοντας τα έξι στο ματς, πέτυχε ο Άγγελος Ζευκή, ενώ από τα έντεκα βήματα βρήκε δίχτυα ο Λοΐζος Λοΐζου. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 70′ με σκόρερ τον Αντώνη Φώτη.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 κατάφερε να “αποδράσει” από τη Λεμεσό με τους τρεις βαθμούς, με δύο γκολ στα πρώτα στάδια της αναμέτρησης. Μόλις στο 7′ ο Ανδρέας Ποντικός έδωσε προβάδισμα στην ομάδα μας, που πέντε λεπτά αργότερα με τον Ανδρέα Ζαχαρίου “καθάρισε” τον αντίπαλο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 πήρε το “τρίποντο” με γκολ στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης κόντρα στον Άρη. Το μεγάλο κανόνι της ομάδας, ο Ανδρόνικος Κακουλλής, βρήκε δίχτυα στο φινάλε και έδωσε μια πολύ σημαντική νίκη στην ομάδα μας. Στο -2 από την κορυφή οι “πράσινοι”.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ομάδων μας:
U14 ΟΜΟΝΟΙΑ-Άρης 3-1
U15 ΟΜΟΝΟΙΑ-Άρης 12-0
U16 Άρης-ΟΜΟΝΟΙΑ 0-2
U17 Άρης-ΟΜΟΝΟΙΑ 0-1