Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ξανά στο «Χ» η ΟΜΟΝΟΙΑ U16

Ξανά στο «Χ» η ΟΜΟΝΟΙΑ U16


Τρίτη σερί ισοπαλία για την επίλεκτη ομάδα κάτω των 16 στην σημερινή αναμέτρηση απέναντι στην ΑΕΚ, για την 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΟΜΟΝΟΙΑ:

«Εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 απέναντι στην ΑΕΚ, έφερε η ΟΜΟΝΟΙΑ U16, σε αγώνα που έγινε σήμερα, στο Κοινοτικό στάδιο Καλού Χωριού, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το «τριφύλλι» ξεκίνησε των αγώνα με τους Ντάλια, Πολυβίου, Γεωργίου, Φωκά, Κυριάκου, Ιωακείμ, Μαυρή, Νικολάου, Κημήτρη, Ιβελίν και Χριστοδούλου. Ως αλλαγή πέρασαν στον αγώνα οι Κίττου, Σαμάνη και Σεργίδης.

Ο αγώνας άρχισε με τις δύο ομάδες να αρκούνται σε παιχνίδι κατοχής. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι όμως το ημίχρονο τελείωσε στο 0-0. Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η ΑΕΚ προηγήθηκε, όμως οι «πράσινοι» αντέδρασαν φέρνοντας το ματς στα ίσα με γκολ του Πάνου Νικολάου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν πιο απαιτητική για το υπόλοιπο του αγώνα, όμως οι χαμένες ευκαιρίες δεν της επέτρεψαν να πάρει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Η σημερινή ισοπαλία είναι η τρίτη σε ισάριθμα παιχνίδια για την ομάδα μας, με αποτέλεσμα να έχει μαζέψει τρεις βαθμούς. Επόμενος αγώνας για την ΟΜΟΝΟΙΑ U16 ειναι το Σάββατο, 15/09, απέναντι στη Δόξα, εντός έδρας».