Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ένα ταλέντο της ακαδημίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Ένα ταλέντο της ακαδημίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης


Ποδοσφαιριστής των ακαδημιών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι ο Γιώργος Ποντικός, ο οποίος θα μεταβεί στη Γερμανία για χάρη της Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Διαβάστε για την πορεία του νεαρού, για την οποία μίλησε ο θείος του και προπονητής του Ονήσιλλου, Γιαννάκης Ποντικός, στον Super Sport FM 104.0:

Αυτούσιες οι δηλώσεις:

«Ο μικρός άρχισε από τις ακαδημίες στην Ορμήδεια και μετά πήγε στην ακαδημία του Νεόφυτου Λάρκου στη Λάρνακα. Το ταλέντο του ήταν εμφανές. Η πρώτη ομάδα που έδειξε ενδιαφέρον ήταν η Ανόρθωση και μετά το Αποέλ. Μετά, ήρθα εγώ σε επαφή με την Ομόνοια και τους είπα ότι υπάρχει αυτός ο νεαρός. Προτίμησα εγώ να πάει στην Ομόνοια και κατέληξε στην ομάδα με κάποιες υποτροφίες. Ήταν θέμα χρόνου να έχουμε αυτή την κατάληξη», ανέφερε αρχικά για τη μέχρι στιγμής πορεία του Γιώργου.

Για το πως προέκυψε αυτό:
«Αρχικά, το τελευταίο ενάμισι χρόνο, όταν άρχισε να παίζει στην Εθνική U15, αρκετή σκάουτερ τον είδαν και επέδειξαν ενδιαφέρον προς το πρόσωπό του. Η πιο σοβαρή περίπτωση ήταν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ζήτησαν άδεια να πάει εκεί για να περάσει από δοκιμαστικά και άφησε άριστες εντυπώσεις εκεί. Εντωμεταξύ, μου εξέφρασαν κάποια παράπονα που δεν περίμεναν μέχρι το νέο χρόνο να πάει στη Μάντσεστερ, είναι διαδικαστικά θέματα στην Αγγλία όπου έπρεπε να περάσει ακόμη ένας χρόνος. Ένας μεγάλος μάνατζερ που δουλεύει στη Γερμανία, τον ήθελε με μανία και έφερε αρκετές προτάσεις, η πιο σοβαρή πρόταση ήταν της Άιντραχτ. Μέσα σε χρόνο ρεκόρ μας έστειλαν τα συμβόλαια χωρίς δοκιμαστικά ή οτιδήποτε».

Για τη συμφωνία με την Άιντραχτ και τις δυνατότητές του:
«Του προσέφεραν ένα αρκετά καλό συμβόλαιο για την ηλικία του. Τον Ιανουάριο μεταβαίνει στην Γερμανία και την Άιντραχτ και μπαίνει σε εφαρμογή το συμβόλαιο. Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει, αν δουλέψει σωστά, θα κάνει καριέρα σε TOP επίπεδο. Και αναφέρομαι σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ. Φτάνει να δουλέψει όπως πρέπει και να αξιοποιήσει το ταλέντο του».

Δείτε την ανάρτηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

Η ανάρτηση της ΚΟΠ: