Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U16 για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα

Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U16 για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα


Στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος μίλησε ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U16. O Ανδρέας Νικολάου, αναφέρθηκε στο ερχόμενο παιχνίδι με την ομάδα του Απόλλωνα, όπου η ΟΜΟΝΟΙΑ κάτω των 16 χρειάζεται τη νίκη για να σβήσει την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής. Αναλυτικά:

Την άμεση επιστροφή στις νίκες ψάχνει στον σαββατιάτικο αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα, η ΟΜΟΝΟΙΑ U16. Η ομάδα μας υποδέχεται τους «κυανόλευκους» της Λεμεσού στο γήπεδο της Αναγέννησης Λυθροδόντα και θέλει να «σβήσει» την ήττα της περασμένης αγωνιστικής.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μίλησε ο προπονητής των «πρασίνων», Ανδρέας Νικολάου, ο οποίος αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, αλλά και τον στόχο της ομάδας στη φετινή σεζόν.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αυτό με τον Απόλλωνα. Θα τα δώσουμε όλα για θετικό αποτέλεσμα, δεν θα είναι εύκολο, όμως θα προσπαθήσουμε για να κερδίσουμε. Δεν πρέπει να επαναλάβουμε τα λάθη που κάναμε στον προηγούμενο αγώνα, για να έχουμε περισσότερες πιθανότητες να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Ο στόχος μας στη φετινή σεζόν είναι να παίξουμε σωστό ποδόσφαιρο και με την πάροδο του χρόνου να έρθουν τα αποτελέσματα, τα οποία θέλουμε», το σχόλιο του προπονητή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U16.

Η αναμέτρηση απέναντι στον Απόλλωνα, θα διεξαχθεί το Σάββατο (06/10), στις 10:00, στο γήπεδο της Αναγέννησης Λυθροδόντα.