Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Οι αγώνες των επίλεκτων ομάδων

Οι αγώνες των επίλεκτων ομάδων


Τρεις νίκες, δύο ήττες και μια ισοπαλία ήταν ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων, για το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Διαβάστε, πιο κάτω, αναλυτικό ρεπορτάζ για όλους τους αγώνες των ομάδων της Ακαδημίας.

Αναλυτικά:

U13: ΑΕΛ – ΟΜΟΝΟΙΑ 2-5

Την πρώτη της νίκη και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο πέτυχε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ U13. Για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, η ομάδα μας, νίκησε την ΑΕΛ, στη Λεμεσό, με 2-5. Το παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο της Αναγέννησης Γερμασόγειας. Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Ανδρέας Δαρείος, άρχισε το παιχνίδι με τους: Χαραλάμπους, Γιαννακού, Καλαφάτη, Δαρείο, Παπαθανασίου, Αγγελή, Αβρααμίδη, Θεοδώρου, Οζλέρ, Ζουλαφάκη και Μαυρή. Οι πράσινοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και δίκαια πήραν το πρώτο τρίποντο στη φετινή σεζόν. Στο πρώτο ημίχρονο το σκορ ήταν στο 2-2, όμως στην επανάληψη η ΟΜΟΝΟΙΑ… πάτησε γκάζι και έφτασε στη νίκη με 2-5. Δύο γκολ για την ομάδα μας πέτυχε ο Ζουλαφάκης και από ένα οι Θεοδώρου, Ιωάννου και Γαβριήλ. Επόμενο παιχνίδι για την ΟΜΟΝΟΙΑ U13, την επόμενη Κυριακή (07/10), στις 10:00, απέναντι στο Φρέναρος, εντός έδρας.

 

U14: ΟΜΟΝΟΙΑ – Καρμιώτισσα 3-1

Την τέταρτη της συνεχόμενη νίκη πανηγύρισε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ U14. Για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος η ομάδα μας κέρδισε την Καρμιώτισσα με 3-1, σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο της Αναγέννησης Λυθροδόντα. Ο προπονητής της ομάδας μας, Μάριος Νικολάου, άρχισε τον αγώνα με τους Κέντικο, Σπύρου, Χρίστου, Πέτρου Α., Σωτηρίου, Δημητρίου, Ερωτοκρίτου, Τσιαπίνη, Σταύρου, Πέτρου Μ. και Λάμπρου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και απολύτως δίκαια πρόσθεσε ακόμη τρεις βαθμούς στη συγκομιδή της, χάρη στα δύο τέρματα του Πέτρου Μ. και το ένα του Νεοφύτου. Η Καρμιώτισσα ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ, όμως πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο οι «πράσινοι» ανέτρεψαν τα εις βάρος τους δεδομένα και προηγήθηκαν με 2-1. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα μας συνέχισε να είναι καλύτερη, έφτασε στο 3-1 και σφράγισε την επιτυχία της. Με τη συμπλήρωση έξι αγωνιστικών, η ΟΜΟΝΟΙΑ U14, έφτασε τους 13 βαθμούς με απολογισμό τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Επόμενος αγώνας για την ΟΜΟΝΟΙΑ U14, είναι το ερχόμενο Σάββατο (06/10), απέναντι στην ΑΕΛ, εκτός έδρας.

 

U15: ΟΜΟΝΟΙΑ – Καρμιώτισσα 2-2

Την πρώτη της απώλεια στο πρωτάθλημα είχε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ U15, καθώς εξήλθε ισόπαλη 2-2 με την Καρμιώτισσα, εντός έδρας, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν τον αγώνα με τους: Μαντορίνη, Κυλίλη, Χατζηχρίσοτ, Ευαγγέλου, Βενιζέλου, Πίσση, Χριστάκη, Στασή, Χριστοδούλου, Σπυριδάκη και Τσουτσούκη. Η ομάδα μας πραγματοποίησε πέντε αλλαγές, με τους Θεοδώρου, Ναθαναήλ, Γρούτα, Καϊάφα και Μακρυγιώργη να παίρνουν χρόνο συμμετοχής. Το «τριφύλλι» προηγήθηκε με τον Σπυριδάκη όμως δεν έδωσε συνέχεια και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-1. Στα τελευταία στάδια ο Σπυριδάκης έδωσε ξανά τη λύση και τον ένα βαθμό στην ομάδα του. Με το σημερινό αποτέλεσμα, η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 μετρά 16 βαθμούς σε έξι ματς. Πλέον σειρά έχει το ντέρμπι κορυφής με τον Απόλλωνα την ερχόμενη εβδομάδα.

 

U16: Καρμιώτισσα – ΟΜΟΝΟΙΑ 6-1

Δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες η ΟΜΟΝΟΙΑ U16, καθώς σήμερα γνώρισε την ήττα με 6-1 από την Καρμιώτισσα για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι διεξήχθη στο Κοινοτικό Στάδιο Πάνω Πολεμιδιών. Το μοναδικό γκολ της ομάδας μας πέτυχε ο Κημήτρης. Ο προπονητής της ομάδας μας, Ανδρέας Νικολάου, άρχισε το παιχνίδι με τους: Ντάλια, Πολυβίου, Γεωργίου, Κέζος, Φωκά, Ιωακείμ, Σεργίδη, Νικολάου, Σαμάνη, Χριστοδούλου και Κίττου. Επόμενο παιχνίδι, για την ΟΜΟΝΟΙΑ U16, το ερχόμενο Σάββατο (06/10) απέναντι στον Απόλλωνα, εντός έδρας.

 

U17: Καρμιώτισσα – ΟΜΟΝΟΙΑ 4-2

Την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 με 4-2 από την Καρμιώτισσα, εκτός έδρας, για την 6η αγωνιστική. Οι ομάδα μας που ξεκίνησε την αναμέτρηση με τους Χρυσοστόμου, Φιλίππου, Κυριάκου, Ιωάνννου, Χρίστου, Καλλή, Γεωργίου, Ποντικό Α., Λοΐζου, Ιβελίν και Ζευκή, δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και έφυγε για πρώτη φορά φέτος χωρίς βαθμολογικός κέρδος. Τα γκολ των «πρασίνων» πέτυχαν οι Ιβελίν και Ζευκής. Η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 παρέμεινε στους 11 βαθμούς, αφού πλέον έχει μία ήττα, δύο ισοπαλίες και τρεις νίκες. Επόμενο παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνας εντός έδρας.

 

U19 Κύπελλο: ΟΜΟΝΟΙΑ – Ανόρθωση 4-1

Νίκη που τις δίνει σημαντικό προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς, πέτυχε σήμερα το απόγευμα η ΟΜΟΝΟΙΑ U19, αφού επιβλήθηκε 4-1 της Ανόρθωσης στο «Ηλίας Πούλλος», για τον Α’ γύρο του κυπέλλου. Ο Νίκος Νικολάου παρέταξε την ομάδα με τους: Αντωνίου, Φώτη, Αυλωνίτη, Αθανασιάδη, Κονομή, Πατσή, Γαβριήλ, Παναγή, Κακουλλή Α., Κακουλλή Γ. και Τζιωνή. Ως αλλαγή έπαιξαν οι Χαραλάμπους Χ., Λεμέσιος και Ποντικός. Στο πρώτο ημίχρονο οι «πράσινοι» δεν ήταν αποτελεσματικοί κάτι που έκαναν οι φιλοξενούμενοι και έτσι το ημίχρονο έληξε 0-1. Στο δεύτερο ημίχρονο το «τριφύλλι» ανέβασε στροφές, σκοράροντας 4-1 φορές. Τζιωνής, Χαραλάμπους Χ., Κακουλλής Α. και Πατσής βρήκαν δίχτυα για την ομάδα μας και της έδωσαν σοβαρό προβάδισμα ενόψει του δεύτερου ματς. Επόμενη αγωνιστική υποχρεώση για την ΟΜΟΝΟΙΑ U19, το ερχόμενο Σάββατο απέναντι στην Καρμιώτισσα για το πρωτάθλημα και πάλι στο «Ηλίας Πούλλος».