Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Αγωνιστικό πρόγραμμα Ακαδημίας (20-21/4)

Αγωνιστικό πρόγραμμα Ακαδημίας (20-21/4)


Επτά παιχνίδια περιλαμβάνει συνολικά το πρόγραμμα των αγώνων της Ακαδημίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Πέντε ομάδες θα δώσουν αγώνα απέναντι στην Πάφο και μια θα αντιμετωπίσει την Liverpool FC. Η U15 δίνει μεσοβδόμαδα και εξ αναβολής αγώνα κόντρα στον Άρη.

Αναλυτικά:

Συνέχεια στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις δίνουν αυτή την εβδομάδα οι επίλεκτες ομάδες της Ακαδημίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Στο πρόγραμμα υπάρχουν επτά παιχνίδια. Το ένα είναι εξ αναβολής και θα διεξαχθεί την Τετάρτη, τα πέντε το Σάββατο και το άλλο την Κυριακή.

Η ομάδα U19 αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Πάφος FC και θα επιδιώξει τη νίκη για να είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί ενδεχόμενες απώλειες του πρωτοπόρου Αποέλ και να ανέβει στην πρώτη θέση. Απομένουν δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος και η ομάδα μας βρίσκεται στο -1 από την κορυφή.

Η ομάδα U17 ψάχνει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της για να παραμένει κοντά στις πρώτες δύο θέσεις. Αγωνίζεται εκτός έδρας με την Πάφος FC.

Η ομάδα U16 αγωνίζεται εκτός έδρας με την Πάφος FC και ψάχνει τη δεύτερη διαδοχική επιτυχία της για να κλείσει όσο καλύτερα γίνεται τη φετινή σεζόν.

Η ομάδα U15 έχει διπλή υποχρέωση αυτή την εβδομάδα. Αρχικά την Τετάρτη θα δώσει το εξ αναβολής παιχνίδι της απέναντι στον Άρη, στη Λεμεσό και με ενδεχόμενη νίκη θα ανέβει μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας, στο +2 από τη δεύτερη θέση. Το Σάββατο υποδέχεται την Πάφος FC στο «Ηλίας Πούλλος».

Η ομάδα U14 υποδέχεται την Πάφος FC και θέλει την άμεση επιστροφή στις νίκες για να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας, όπου αυτή τη στιγμή είναι ισόβαθμη με την ΑΕΛ.

Η ομάδα U13 ολοκληρώνει, αυτή την εβδομάδα, τις υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα. Αγωνίζεται εκτός έδρας με την Liverpool FC και θέλει το «τρίποντο» για να ολοκληρώσει θετικά τη σεζόν.