Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων της Ακαδημίας

Ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων της Ακαδημίας


Μία νίκη, μία ισοπαλία και δύο ήττες ήταν ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων της Ακαδημίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ την εβδομάδα που μας πέρασε.

Την ήττα με σκορ 3-2 από την Δόξα γνώρισε η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 για την 16η αγωνιστική. Η ομάδα μας εμφανίστηκε βελτιωμένη στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς όμως να καταφέρει να αποκομίσει βαθμολογικό κέρδος. Για τους «πράσινους» βρήκαν δίκτυα οι Πέτρος Φωκά και Άγγελος Ζευκής. Το αποτέλεσμα αυτό διατηρεί την ΟΜΟΝΟΙΑ U17 στην 4η θέση με 21 βαθμούς.

Την ήττα με σκορ 3-1 από την Δόξα γνώρισε η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 στο πλαίσιο της 16η αγωνιστικής. Το μοναδικό γκολ του «τριφυλλιού» πέτυχε ο Κυριάκος Κημήτρη. Η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 έμεινε στους 14 βαθμούς και την 7η θέση.

Μια πολύ σημαντική νίκη από βαθμολογικής άποψης πέτυχε η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 που κέρδισε εντός έδρας την Δόξα με 3-1. Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες σκόραραν από μία φορά, με τον Σπυριδάκη να σημειώνει γκολ για λογαριασμό της δικής μας ομάδας. Στο δεύτερο ημίχρονο για μεγάλο χρονικό διάστημα οι «πράσινοι» αγωνίζονταν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Χατζηχρίστου όμως βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και πέτυχαν άλλα δύο γκολ με τους Σπυριδάκη και Θεοδώρου, παίρνοντας ένα πολύτιμο τρίποντο ενόψει συνέχειας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 παραμένει αήττητη στην κορυφή με 39 βαθμούς και πλέον στρέφει την προσοχή της στον εξ αναβολής αγώνα της Τετάρτης με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ που είναι δεύτερος με 37 βαθμούς. Με ενδεχόμενη νίκη το «τριφύλλι» θα αποκτήσει σημαντικό πλεονέκτημα πέντε βαθμών από τους «γαλαζοκίτρινους» για κατάκτηση του πρωταθλήματος, τρεις αγώνες πριν το τέλος.

Ισόπαλη χωρίς γκολ εξήλθε η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 απέναντι στην Δόξα για την 16η αγωνιστική σε παιχνίδι που έγινε στο «Ηλίας Πούλλος». Το ισόπαλο αποτέλεσμα διατηρεί το «τριφύλλι» στη δεύτερη θέση με 37 βαθμούς και την ομάδα της Κατωκοπιάς στην πρώτη με 39 βαθμούς. Απομένουν δύο παιχνίδια για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος με τους «πράσινους» να αντιμετωπίζουν την ερχόμενη εβδομάδα εκτός έδρας την Καρμιώτισσα και την τελευταία αγωνιστική, εντός έδρας τον Απόλλωνα. Πλέον ο στόχος είναι δύο νίκες στα τελευταία δύο ματς έτσι ώστε με ενδεχόμενο στραβοπάτημα της Δόξας να στεφθεί πρωταθλήτρια η ΟΜΟΝΟΙΑ U14.

Αναλυτικά:
U17: ΔΟΞΑ – ΟΜΟΝΟΙΑ 3-2
U16: ΔΟΞΑ – ΟΜΟΝΟΙΑ 3-1
U15: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΔΟΞΑ 3-1
U14: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΔΟΞΑ 0-0