Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Νέος προπονητής στην ΟΜΟΝΟΙΑ U14

Νέος προπονητής στην ΟΜΟΝΟΙΑ U14


Με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο, η ΟΜΟΝΟΙΑ ενημερώνει για τη σύναψη συμφωνίας με τον Οδυσσέα Οδυσσέως, όπου θα είναι ο νέος προπονητής της επίλεκτης ομάδας κάτω των 14.

Αναλυτικά:

Ο κ. Οδυσσέας Οδυσσέως έχει επιλεγεί ως προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U14 για τη σεζόν 2019-2020. Βρίσκεται στην Ακαδημία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τα τελευταία έξι χρόνια, όπου εργαζόταν στο κλιμάκιο της Λεμεσού. Φέτος είναι η πρώτη χρονιά που θα κοουτσάρει επίλεκτη ομάδα του «τριφυλλιού». Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Ακαδημία της ομάδας μας, στην οποία αγωνίστηκε μέχρι το 2004.

«Στόχος είναι η καθημερινή βελτίωση των παιδιών. Θα πρέπει να δουλέψουμε στις αδυναμίες, έτσι ώστε να γίνονται καλύτεροι όσο περνά ο καιρός. Αυτός είναι ο κύριος μας στόχος και αν κατά τη διάρκεια τη σεζόν μπορεί να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο θα είναι καλοδεχούμενο. Έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο παικτών που έχουν ταλέντο και είμαι βέβαιος πως στο τέλος θα πετύχουμε τον στόχο μας», το σχόλιο του Οδυσσέως στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.