Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Κ. Χρίστου: «Δουλεύουμε σκληρά και θεωρώ πως είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε...

Κ. Χρίστου: «Δουλεύουμε σκληρά και θεωρώ πως είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε τη νίκη»


Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, έκανε ο μέσος της επίλεκτης ομάδας κάτω των 17, Κωνσταντίνος Χρίστου, αναφορικά στον αυριανό αγώνα κόντρα στο ΘΟΪ.

Αναλυτικά:

Να αφήσει πίσω της την ισοπαλία της προηγούμενης αγωνιστικής και να επιστρέψει στις επιτυχίες είναι ο στόχος για την ΟΜΟΝΟΙΑ U17 αυτή την εβδομάδα. Η ομάδα μας αντιμετωπίζει εκτός έδρας το ΘΟΪ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής και θέλει μόνο τους τρεις βαθμούς.

Ο μέσος του «τριφυλλιού» Κωνσταντίνος Χρίστου μίλησε στην ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τον αυριανό (26/10) αγώνα: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, όπως όλα τα άλλα. Δουλεύουμε σκληρά και θεωρώ πως είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε τη νίκη. Το σημαντικό δεν είναι μόνο οι τρεις βαθμοί, αλλά να τους κερδίσουμε παίζοντας σωστό ποδόσφαιρο και να βγάζουμε στο γήπεδο αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις. Όσο περνάει ο καιρός θα βελτιωνόμαστε και θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα».

Οι «πράσινοι» βρίσκονται στην 9η θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς και απολογισμό τρεις νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες. Από την άλλη, το ΘΟΪ είναι στη 10η θέση με οκτώ βαθμούς. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο στο γήπεδο του ΘΟΪ και θα αρχίσει στις 12:00.