Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ «Χορηγική συνεργασία της Ακαδημίας για την προώθηση του McDonald’s Kids Football Programme»

«Χορηγική συνεργασία της Ακαδημίας για την προώθηση του McDonald’s Kids Football Programme»


Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας, η ΟΜΟΝΟΙΑ ενημερώνει για την έναρξη χορηγικής συνεργασίας της Ακαδημίας με τα McDonald’s για την προώθηση του McDonald’s Kids Football Programme τις επόμενες δύο αγωνιστικές περιόδους.

Αναλυτικά:

Ανακοινώνουμε την έναρξη χορηγικής συνεργασίας της Ακαδημίας μας με τα McDonald´s™ για την προώθηση του McDonald’s Kids Football Programme τις επόμενες δύο αγωνιστικές περιόδους!
Το λογότυπο των McDonald´s™ θα βρίσκεται στο μπροστινό μέρος της επίσημης εμφάνισης των ομάδων Grassroots της Ακαδημίας μας σε όλες τις επαρχίες!

McDonald’s Kids Football Programme

Η εταιρεία McDonald’s™ δημιούργησε το McDonald’s Kids Football Programme το οποίο στοχεύει στο να ενθαρρύνει τα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Επικεντρώνεται στην ποδοσφαιρική τους εκπαίδευση από επαγγελματίες προπονητές και συμβάλλει στην καλλιέργεια του ομαδικού πνεύματος, πάντοτε με σωστή καθοδήγηση. Αφορά επιχορήγηση παιδικών ακαδημιών ποδοσφαίρου και από τη φετινή ποδοσφαιρική σεζόν 2019-2020, διευρύνεται με νέες και σημαντικές συνεργασίες. Από το 2004 η McDonald’s επιχορηγεί ιδιωτικές ακαδημίες ποδοσφαίρου και φέτος, μέσω της έναρξης του εν λόγω προγράμματος, διευρύνει την προσφορά της, με νέες χορηγίες σε πέντε παιδικές ακαδημίες ομάδων της πρώτης κατηγορίας ανάμεσά του και η ΟΜΟΝΟΙΑ. Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στα Πρωταθλήματα Grassroots, στα οποία συμμετέχουν παιδιά από 6 μέχρι 12 ετών.

Χαιρετίζει, παράλληλα, και την έναρξη συνεργασίας της με την Εγγεγραμμένη Συμβουλευτική Ψυχολόγο και ιδρύτρια της Clear Mind Pro, κ. Θάλεια Παναγή, η οποία με την εξειδίκευσή της στην Αθλητική Ψυχολογία θα προσφέρει πολύτιμες συμβουλές και στήριξη σε παιδιά, γονείς και προπονητές.

Στο πλαίσιο του ίδιου προγράμματος, συνεχίζεται και η συμμετοχή της Κύπρου στο παγκόσμιο McDonald’s Player Escort Programme, που δίνει την ευκαιρία σε παιδιά από 6 μέχρι 10 ετών να συνοδεύσουν μερικούς από τους αστέρες του ποδοσφαίρου στις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις. Επιπλέον, δύο παιδιά από τις ποδοσφαιρικές ακαδημίες που στηρίζει το πρόγραμμα, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο FIFA World Cup™, 2022, το οποίο θα διεξαχθεί στο Κατάρ.

Τέλος, η CSR Coordinator της McDonald’s Κύπρου, κ. Κατερίνα Ανδρέου, ανέφερε σε διάσκεψη Τύπου ότι «Διαχρονικά, τα παιδιά αποτελούν προτεραιότητα για εμάς», προσθέτοντας ότι «Η McDonald’s δεσμεύεται να συνεχίσει να φροντίζει και να επενδύει στα ενδιαφέροντα, την ψυχαγωγία και την εκπαίδευσή τους».

Ιστοσελίδα: www.mcdonalds.com.cy
Facebook Page: @mcdonaldscyprus
Τηλέφωνο: 24 818131