Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων

Ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων


Δύο νίκες και μία ήττα ήταν ο απολογισμός για τις επίλεκτες ομάδες της Ακαδημίας μας στα πέντε ματς που έδωσαν αυτό το Σάββατο. Δύο παιχνίδια αναβλήθηκαν.

Δεν έδωσε συνέχεια στην ανοδική της πορεία η ΟΜΟΝΟΙΑ U19. Για την 10η αγωνιστική γνώρισε εντός έδρα ήττα με 0-2 από την Καρμιώτισσα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ U19 έμεινε στους 14 βαθμούς και στην 6η θέση με απολογισμό τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

Καθαρή νίκη με 3-0 σε βάρος του Άρη πέτυχε η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 για την 15η αγωνιστική. Οι «πράσινοι» ήταν καλύτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και χάρη στο χατ-τρικ που πέτυχε ο Δημήτρης Σπυριδάκης έφτασαν στη νίκη. Το τρίποντο αυτό ανέβασε το «τριφύλλι» στην 3η θέση και στους 31 βαθμούς με απολογισμό εννέα νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες.

Την έκτη διαδοχική επιτυχία της, που τη διατηρεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, πέτυχε η ΟΜΟΝΟΙΑ U16. Η ομάδα μας κέρδισε εντός έδρας τον Άρη με 6-0 χάρη στα τρία γκολ του Βασιλείου και το ένα των Παυλόπουλο, Μιχαηλίδη και Σταύρου. Πλέον, η ΟΜΟΝΟΙΑ ανέβηκε στους 34 βαθμούς με απολογισμό 11 νίκες, 1 ισοπαλίες και 3 ήττες. Βρίσκεται στην 3η θέση.

Οι εκτός έδρας αγώνες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U14 και της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U15 απέναντι στον Άρη αναβλήθηκαν λόγω βροχόπτωσης. Ο αγωνιστικός χώρος του βοηθητικού γηπέδου του Άρη μάζεψε αρκετό νερό και ι αγώνες ήταν αδύνατο να διεξαχθούν.

Αναλυτικά:  

U19: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ 0-2

U17: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΡΗΣ 3-0

U16: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΡΗΣ 6-0

U15: ΑΡΗΣ – OMONOIA αναβολή

U14: ΑΡΗΣ – OMONOIA αναβολή