Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Έτοιμες οι κάρτες μέλους καλαθόσφαιρας και πετόσφαιρας!

Έτοιμες οι κάρτες μέλους καλαθόσφαιρας και πετόσφαιρας!

kartamelous


Το τμήμα Καλαθόσφαιρας-Πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ανακοινώνει την κυκλοφορία και έναρξη της διάθεσης της ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ των τμημάτων . Η κάρτα έχει εκδοθεί μέσα στα πλαίσια της μεγάλης προσπάθειας που καταβάλετε για την οικονομική ενίσχυση των δύο αυτών τμημάτων μας με στόχο την διατήρηση και συμμετοχή τους στα εγχώρια πρωταθλήματα . Τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που απασχολούν το σωματείο μας καθιστούν αδύνατη την οικονομική ενίσχυση των δύο αυτών τμημάτων και με αυτό τον τρόπο η ΟΜΟΝΟΙΑ καλεί τον κόσμο της να στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις και αυτό τον στόχο για να μπορούμε να ελπίζουμε ότι στο προσεχές μέλλον θα μπορέσουν τα τμήματα μας να μας ξαναδώσουν την περηφάνεια μέσω πρωταγωνιστικής πορείας.

Η κάρτα μέλους έχει αξία 20 ευρώ και με αυτήν μπορείτε να παρακολουθήσετε όλους τους αγώνες που θα δώσουν και τα δύο τμήματα μας για την περίοδο 2012-13. Η διάθεση των καρτών μέλους ξεκινά από σήμερα και σύντομα θα ανακοινώσουμε τα σημεία από όπου μπορείτε να την προμηθευτείτε.

Η έκδοση της Κάρτας Μέλους έχει επιχορηγηθεί πλήρως από την εταιρεία GMS LITHO FOTO LTD. και έχει σχεδιαστεί από τον φίλο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κ. Κυριάκο Γεωργίου τους  οποίους ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την συνεχή στήριξη τους προς το σωματείο μας .

kartamelous2