Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Ανακοίνωσε 5 παίκτες η ΟΜΟΝΟΙΑ!

Ανακοίνωσε 5 παίκτες η ΟΜΟΝΟΙΑ!

6


Επιβεβαιώθηκαν τελικά οι πληροφορίες μας για μαζεμένες ανακοινώσεις από την ΟΜΟΝΟΙΑ! Οι πράσινοι ανακοίνωσαν την υπογραφή συμβολαίων με 5 παίκτες! Τρεις Αμερικανούς, ένα Κύπριο και ένα Ελλαδίτη! Η ΟΜΟΝΟΙΑ κάνει έτσι την αρχή, στις μεταγραφές, ενώ αναμένεται πως θα αποκτήσει τουλάχιστον άλλους 2 κοινοτικούς. Λίγα λόγια για τον κάθε παίκτη και video με τα Highlights τους.

Anthony Lee Ingram

Το μεγαλύτερο όνομα από τους 5 που ανακοινώθηκαν  κι ας είναι μόλις 24. Με ύψος 1.98 αγωνίζεται στη θέση του Forward και έχει θεωρείται εκρηκτικός σκόρερ. Έχει φοβερά αθλητικό κορμί και στο βιογραφικό του συμπεριλαμβάνεται πέρασμα από την Α1 Ιταλίας καθώς και το training camp των Indiana Pacers. Στο παρελθόν έχει ανακηρυχθεί MVP του SBL Αυστραλίας και κορυφαίος Forward στο Νορβηγικό πρωτάθλημα.

Jamar Diggs

Το μυαλό της νέας ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι επίσης γεννημένο το 1988. Με ύψος 1.88 αγωνίζεται στη θέση του point guard. Η καριέρα του περιορίζεται κυρίως στο NCAA με τη φανέλλα του Wofford όπου είχε 10.9 πόντους μέσο όρο, 2.8 ασσίστ και 1.4 κλεψίματα.

Jeremy Allen

Καλώς το πιστόλι. Όπως θα διαπιστώσετε στα πιο κάτω βίντεο το δυνατό σημείο του Allen που παίζει στις θέσεις 2-3 είναι το περιφερειακό σουτ. Και αυτός γεννημένος το 1988, ήταν μέχρι πέρσι στους FIU Golden Panthers όπου είχε 13.9 πόντους ανά παιχνίδι, με ποσοστό 37.8 από το τρίποντο!

Κυριάκος Κοιλαράς

Γεννημένος το 1987, ο Κυριάκος είναι ο μεγάλος αδερφός του Γαβριήλ Κοιλαρά που είναι καλαθοσφαιριστής και γυμναστής της ομάδας. Ο Κυριάκος έχει ύψος 1.90 και αγωνίζεται στις θέσεις 2 και 3. Όταν ήταν ακόμα στο εφηβικό θεωρείτο μεγάλο ταλέντο, στην πορεία όμως έφυγε για σπουδές στην Αθήνα. Come back λοιπόν για τον Κοιλαρά.

Κωνσταντίνος Σιάπκας

Είναι 23 χρόνων (1988) και είναι Ελλαδίτης. Αγωνίζεται στις θέσεις 4-5 και πέρσι ήταν στο ρόστερ ομάδας της Α2 Ελλάδας (Θεσσαλονίκη).

Δείτε highlights των 3 Αμερικανών