Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Περηφάνεια για τα κλειστά

Περηφάνεια για τα κλειστά

img_2502


Περήφανος νιώθει ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, βλέποντας τις 3 ομάδες των κλειστών, να παλεύουν με ότι έχουν και δεν έχουν, να βγάζουν απίστευτη ψυχή στο παρκέ, να θυμίζουν πως δεν χρειάζονται τρελά λεφτά για να καταθέτεις τη ψυχή σου, να είσαι ΟΜΟΝΟΙΑ!

Ξεκινώντας από την πετόσφαιρα, με τις 2 τελευταίες της εμφανίσεις και ειδικά με την επική ανατροπή στην Πάφο, κάνει ξεκάθαρο πως θα είναι εκεί μέχρι τέλους και αν της το επιτρέψουν οι συγκυρίες θα κτυπήσει τίτλο! Μια ομάδα που ξεκίνησε με τόσα προβλήματα, σιγά σιγά βρίσκει τα πόδια της και κλέβει ξανά καρδιές.

Προχωράμε στην καλαθόσφαιρα, ένα τμήμα που πριν 35 μέρες ήταν κλειστό. Είχε 2 αθλητές και τους μικρούς στο ρόστερ, όμως σιγά σιγά, με σκληρή δουλειά, περίσσιο πάθος και οικογενειακό κλίμα, κατάφερε να βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Στόχος δεν είναι το πρωτάθλημα, αλλά να είναι η ομάδα πρωταθλήτρια στο μυαλό του κόσμου και ως τώρα το καταφέρνει μια χαρά!

Τελειώνουμε με το φούτσαλ. Μπορεί οι λεβέντες μας να έχασαν αυτή τη βδομάδα, αυτό όμως δεν αφαιρεί ούτε ένα μικρό κομματάκι από την υπερηφάνεια που νιώθουμε για αυτούς. Έχουν αποδείξει δεκάδες φορές την αξία τους και είμαστε βέβαιοι πως θα πεισμώσουν, θα επιστρέψουν άμεσα στις νίκες και θα δείξουν για άλλη μια φορά ποιος είναι το αφεντικό! Η φουτσαλική ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ότι αρτιότερο διαθέτει ο κυπριακός αθλητισμός!

Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε διάθεση από τον κόσμο να στηρίξει περισσότερο τα κλειστά. Μακάρι γιατί το έχουν ανάγκη οι αθλητές μας! Και έχουμε και εμείς σαν ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ ανάγκη τις επιτυχίες! ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΑΝΤΟΥ!