Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Το χρέος… στη Γενική Συνέλευση

Το χρέος… στη Γενική Συνέλευση


Στη σημερινή διάσκεψη που παραχώρησε το Σωματείο, όπως είναι λογικό, δεν κατέστη δυνατό να ενημερωθεί ο κόσμος για το χρέος του Σωματείου, καθώς αυτό γίνεται μόνο μπροστά στα μέλη. Αυτό που ειπώθηκε από πλευράς του ΔΣ είναι ότι το χρέος αναλύεται από τους Ελεγκτές που συνεργάζεται η ΟΜΟΝΟΙΑ και θα ανακοινωθεί λεπτομερώς στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου.

Το χρέος αναμένεται να είναι μειωμένο από ότι ήταν την περσινή χρονιά όταν και ανέλαβε η διοίκηση Λώρη Κυριάκου. Στη μείωση υπολογίζεται το 1,5 εκ. που δώρισε ο Σταύρος Παπασταύρου, καθώς επίσης και οι πολλές επιτυχίες των τμημάτων που έδωσαν ρευστό στο Σωματείο. Τα άτομα του Σωματείου δεν ήταν σε θέση να μας απαντήσουν με σιγουριά για το πόσο είναι τελικά το χρέος, καθώς και οι ίδιοι θα πρέπει πρώτα να μάθουν το ακριβές ποσό από τα ελεγκτικά γραφεία και ακολούθως να ενημερώσουν τον κόσμο.

Η μέρα της Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου θα ανακοινωθεί όταν και εφόσον οι Ελεγκτές ολοκληρώσουν την οικονομική ανάλυση και έτσι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα είναι σε θέση με τη σειρά της να αναφερθεί στο χρέος.