Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

img_0336


Στην υπομονή που επέδειξαν οι παίκτες του μετά το σημαντικό προβάδισμα των Βούλγαρων στάθηκε ο Κούλλης Μαυρουδής, στις δηλώσεις που έγιναν μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Ελευθερία.

 

Κούλλης Μαυρουδής: «Παρόλο που χθες η ομάδα μας έδωσε όλες τις δυνάμεις, οι παίκτες μου μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι. Η μπάλα όμως τιμωρεί, ενώ είχαμε 4-5 κλασσικές δεν μπήκε το γκολ και σε 2 αντεπιθέσεις βρεθήκαμε να χάνουμε με 0-2. Παρόλα αυτά δεν χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας, είχαμε υπομονή και στα τελευταία λεπτά παίξαμε με 5ο παίκτη για να ξαναμπούμε στο ματς. Ευτυχώς πετύχαμε το γκολ, μπήκαμε στα αποδυτήρια, είπαμε θα είμαστε ψύχραιμοι. Πραγματικά οι παίκτες μου ακολούθησαν 100% τις οδηγίες και παρότι ήμασταν πολύ καλύτεροι, δεχτήκαμε την ισοφάριση 40″ πριν το τέλος. Και πάλι ρισκάραμε, ευτυχώς μας βγήκε».

Κωνσταντίνος Αντρέου: «Ήταν πολύ δύσκολο το παιχνίδι. Δώσαμε το 100% όλοι οι παίκτες γιατί με νίκη ακόμα μπορούμε να διεκδικήσουμε τη πρόκριση. Θέλω να καλέσω τον κόσμο γιατί με αυτόν θα πάρουμε τη πρόκριση. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου που έδωσαν 100% γιατί πιστεύουμε, μπορούμε».

 

Ο προπονητής των αντιπάλων, Πέταρ Πετρόφ δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου. Νομίζω παίξαμε πολύ καλά. Μόνο αυτό που μας έλειπε ήταν η εμπειρία και δεν κερδίσαμε. Πολλοί παίκτες μας παίζουν πρώτη φορά σε τέτοιο επίπεδο. Το παιχνίδι ήταν καλό και δεν θέλω να ασχοληθώ με τη διαιτησία. Δεν πρέπει ο διαιτητής να παίζει ρόλο, η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πολύ καλή και δεν έχει ανάγκη το διαιτητή».

Σε ερώτηση εάν θα παλέψουν το τελευταίο ματς απάντησε:
«Δεν θεωρώ την ερώτηση σωστή, παλεύουμε μέχρι τέλους και παίζουμε για τη φανέλα. Θα τα δώσουμε όλα. Παίζουμε με τη καρδιά μας».