Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL «Περήφανοι γι΄αυτούς τους παίκτες»

«Περήφανοι γι΄αυτούς τους παίκτες»

sak_1436


Περήφανος για τους παίκτες του είναι ο Κούλλης Μαυρουδής, όπως δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα στη διάσκεψη τύπου.
Κούλλης Μαυρουδής: Το να χάνεις 5-1 από μια ομάδα και να βλέπεις όλο το γήπεδο να χειροκροτά και τους παίκτες να κλαίνε, με κάνει πολύ περήφανο για αυτούς τους παίκτες. ΄Ήταν το 3ο παιχνίδι σε 4 μέρες, οι παίκτες τα έδωσαν όλα. Αυτές οι ομάδες δεν συγχωρούν κανένα λάθος. Βρήκαμε 2 ευκαιρίες να προηγηθούμε, δεχτήκαμε το γκολ από δικό μας λάθος, πιέσαμε ψηλά. Πιστέψαμε στην πρόκριση, πιστέψαμε όπως μπορούμε, αλλά δυστυχώς ξαναλέω δεν συγχωρούν τα λάθη. Δώσαμε εύκολα γκολ, λόγω της κούρασης. Στο ημίχρονο είπαμε θα τα δώσουμε όλα, για να ρισκάρουμε στο τέλος. Πετύχαμε ένα γκολ, στη συνέχεια όμως δώσαμε ένα εύκολο. Ρισκάραμε στο τέλος, χάσαμε 5-1.

Θα προτιμούσες να έχει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια η ομάδα:
Πιθανόν, να κερδίζαμε στο πρώτο παιχνίδι και να κάναμε σήμερα πάρτι. Δεν μπορείς να ξέρεις. Βλέπουμε το πρωτάθλημα την Πέμπτη, θα τα δώσουμε όλα για τον τίτλο.

Είναι ατυχία ότι οι πολλοί τραυματισμοί;
Είναι τραυματισμοί κτυπημάτων, άρα ναι είναι καθαρά θέμα τύχης.

Μανώλης Μανώλη: Με τη σειρά μου θέλω να ευχαριστήσω τον καταπληκτικό κόσμο μας, που έδωσε βροντερό παρών. Ίσως να τους απογοητεύσαμε, αλλά δώσαμε όλες μας τις δυνάμεις. Δεν τα καταφέραμε σήμερα κόντρα σε ένα αντίπαλο υψηλότερου επιπέδου. Έχασα μια ευκαιρία που ίσως να άλλαζε τα πράγματα. Τα δώσαμε όλα, βλέπουμε όμως μπροστά. Θέλουμε να διατηρήσουμε τα κεκτημένα. Αυτή  ομάδα δεν σταματά πουθενά, θα συνεχίσουμε, θέλουμε ο κόσμος να είναι περήφανος για μας. Και θα τους χαρίσουμε πολλές χαρές.


 

Fulvio Colini: Το παιχνίδι ήταν δύσκολο, γιατί η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε εξαιρετικό κόσμο και εξαιρετική ομάδα. Η ομάδα μας έκανε ένα καλό παιχνίδι κάτω από τις συνθήκες αυτές και πετύχαμε τη πρόκριση. Η προσοχή μας είναι τώρα στο πρωτάθλημα Ιταλίας, έχουμε 3 πολύ δύσκολα παιχνίδια στο ξεκίνημα. Από αύριο δουλειά για το πρωτάθλημα.
Ερώτηση από το omonoianews.com: Για τη διοργάνωση και την ΟΜΟΝΟΙΑ
Αξίζουν πολλά μπράβο στους διοργανωτές. Τα πάντα ήταν καταπληκτικά. Δεν αναμέναμε τόσο ψηλό επίπεδο ούτε από την ΟΜΟΝΟΙΑ, ούτε από τους διοργανωτές. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι υψηλού επιπέδου, οι 3 Βραζιλιάνοι είναι πραγματικά καταπληκτικοί και μπορούν να γυρίσουν υπέρ τους κάθε ματς.

Merlim: Ήταν ένα πολύ καλό ματς μπροστά από καταπληκτικό κοινό, κόντρα σε μια πολύ δύσκολη ομάδα. Δεν είχαμε το χρόνο να προετοιμαστούμε όσο θέλαμε, για τόσο δυνατούς αντιπάλους. Η προσοχή μας είναι τώρα στο πρωτάθλημα.