Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Στο δικό τους γήπεδο!

Στο δικό τους γήπεδο!

DSC_0242


Οι κύριοι με τα μαύρα σε συνεργασία με το τέλειο σύστημα της ΚΟΠ βγάζουν την ΟΜΟΝΟΙΑ από την τροχιά του τίτλου καθώς οι πράσινοι πάνε στα πλέι οφ χωρίς τον βασικό τους τερματοφύλακα Σκαμπύλη, τον Κώστα Πολυβίου, ενώ θυμίζουμε πως ισχύει η τιμωρία ήδη του Βάγκνερ! Σίγουρα οι κοράζινοι θα σημειώσουν στα μαύρα τους μπλοκ κι άλλους παίκτες, έτσι για ποικιλία και στους επόμενους αγώνες ο Κούλλης (αν δεν θα είναι κι αυτός τιμωρημένος) θα κατεβάσει αποστολή με αρκετούς έφηβους.

Στο παιχνίδι με αυτό τον τρόπο μπαίνει γερά το Αποέλ. Το αποψινό ματς θα το πάρουν στα χαρτιά όπως αυτοί γουστάρουν, με όσα γκολ γουστάρουν, με όποιους σκόρερς γουστάρουν. Δεν θα σε ρωτήσουν εσένα ρε κύριε που θέλεις να παίζονται οι αγώνες 50-50 και στο γήπεδο. Το ματς είναι στο δικό τους γήπεδο. Σε αυτό που έκτισαν αυτοκρατορίες, στις αίθουσες της αγαπημένης και πορτοκαλί δικαστικής.

Όσον αφορά τους τριφυλλοφόρους, είναι λεβέντες, δεν θα τα παρατήσουν. Έμαθαν να ζούνε στα δύσκολα και το αποψινό είμαστε σίγουροι θα τους κάνει να πεισμώσουν περισσότερο. Το γνωρίζουν όλοι στο νησί πως με ίση μεταχείριση από τη διαιτησία ο τίτλος είναι πάντα πράσινος.