Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL «Είναι ιδιαίτερη στιγμή για μένα η επιστροφή μου στην ΟΜΟΝΟΙΑ»

«Είναι ιδιαίτερη στιγμή για μένα η επιστροφή μου στην ΟΜΟΝΟΙΑ»

ioannou


Στην πρώτη μεταγραφή της προχώρησε η φουτσαλική ΟΜΟΝΟΙΑ. Το τριφύλλι απόκτησε τον Γιάννη Ιωάννου, αδερφό του Μάρκου Ιωάννου της ομάδας μας!

Η ανακοίνωση και οι πρώτες δηλώσεις του παίκτη:

Στην απόκτηση του 21χρονου διεθνούς, Γιάννου Ιωάννου, προχώρησε η ομάδα φούτσαλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν την περσινή αγωνιστική περίοδο στην Ανόρθωση.
Ο Γιάννος Ιωάννου ξεκίνησε να ασχολείται με το άθλημα του φούτσαλ τον Ιανουάριο του 2014, όταν και εντάχθηκε στο δυναμικό της ΣΠΕ Στροβόλου. Προηγουμένως είχε θητεύσει στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, καθώς είχε αγωνιστεί σε όλες τις Επίλεκτες ομάδες, κατακτώντας τέσσερα πρωταθλήματα.
«Είναι ιδιαίτερη στιγμή για μένα η επιστροφή μου στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ήταν κάτι που ήθελα πολύ και δούλεψα σκληρά για να πετύχω. Είχα μία καλή χρονιά στην Ανόρθωση και τώρα νιώθω πιο έτοιμος για να έχω ακόμη καλύτερη απόδοση», ανέφερε ο Γιάννος Ιωάννου στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μας, στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ένταξή του στην ομάδα φούτσαλ.
«Αναγνωρίζω πως οι απαιτήσεις στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πολύ ψηλές, όμως είμαι αποφασισμένος να πετύχω. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της και γνωρίζω πως αυτό θα γίνει μόνο με δουλειά και μεγάλη προσπάθεια. Είμαι συνηθισμένος σε συνθήκες πρωταθλητισμού, καθώς για χρόνια αγωνιζόμουν στις επίλεκτες ομάδες της ΟΜΟΝΟΙΑ, κατακτώντας και τέσσερα πρωταθλήματα», ανέφερε ο Γιάννος Ιωάννου.
Όσο αφορά τους στόχους του μέσα από την παρουσία του στην ομάδα μας: «Όταν είσαι στην ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπορείς να στοχεύεις σε κάτι διαφορετικό, πέραν από κατακτήσεις τίτλων. Θα δουλέψουμε όλοι με στόχο να επαναφέρουμε την ομάδα στην κορυφή του Κυπριακού φούτσαλ, εκεί που της αξίζει να βρίσκεται».
Ο αδερφός του Γιάννου Ιωάννου, ο Μάρκος, αποτελεί εκ των αρχηγών της ομάδας φούτσαλ: «Το γεγονός ότι θα είμαι συμπαίκτης με τον αδερφό μου στην ΟΜΟΝΟΙΑ, κάνει ακόμη μεγαλύτερη τη χαρά μου», σχολίασε ο νεαρός διεθνής.
«Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δίνει διαπιστευτήρια κάθε βδομάδα στα γήπεδα. Είμαι σε θέση να αναγνωρίσω πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η μαζική παρουσία του στο γήπεδο, καθώς υπήρξα παίκτης της ομάδας, αλλά βρέθηκα και αντίπαλός της σε κάποια παιχνίδια. Θα ήθελα να ζητήσω από τον κόσμο να είναι δίπλα μας και εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε τα πάντα για να επαναφέρουμε την ομάδα στην κορυφή», κατέληξε ο Γιάννος Ιωάννου.