Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Κλείσε θέση διαρκείας στο φούτσαλ… από τη Δυτική του ΓΣΠ

Κλείσε θέση διαρκείας στο φούτσαλ… από τη Δυτική του ΓΣΠ

Futsal-kerkida (1)


Εικόνες σαν και την πιο πάνω επιθυμούμε να δούμε ξανά σε αγώνες της φουτσαλικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Η βασίλισσα θα ανεβεί πάλι στην κορυφή και μας χρειάζεται όλους στο πλευρό της. Ο 6ος παίκτης δεν προέρχεται από τον πάγκο αλλά την κερκίδα και πρέπει να είναι συνεχώς δίπλα στην ομάδα να της δίνει ώθηση.

“Κλείδωσε” θέση στο στάδιο Ελευθερία για όλους τους αγώνες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αγοράζοντας εισιτήριο διαρκείας. Το Σάββατο πριν τον αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ-Δόξα θα πωλούνται έξω από τη Δυτική κερκίδα οι κάρτες του τμήματος φούτσαλ και θα έχει όλος ο κόσμος του “τριφυλλιού” την ευκαιρία να το προμηθευτεί. Δεν χωράνε δικαιολογίες, εάν θέλουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ να επιστρέψει στην κορυφή του αθλήματος πρέπει να κάνουμε και εμείς το καθήκον μας.

Οι λεπτομέρειες για την πώληση των διαρκείας του φούτσαλ:

Εισιτήρια διαρκείας του τμήματος φούτσαλ θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν αύριο (12/09) οι φίλοι της ομάδας μας, που θα βρεθούν στο ΓΣΠ για να παρακολουθήσουν τον αγώνα με αντίπαλο τη Δόξα.

Άνθρωποι του τμήματος φούτσαλ θα διαθέτουν εισιτήρια διαρκείας έξω από τη Δυτική κερκίδα. 

Τα εισιτήρια διαρκείας κοστίζουν 30 ευρώ και περιλαμβάνουν όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας για τον θεσμό του πρωταθλήματος και του κυπέλλου (εκτός από τον τελικό κυπέλλου).

Επίσης, εισιτήρια διαρκείας του Τμήματος Φούτσαλ διατίθενται και από τα εκδοτήρια “ΟΜΟΝΟΙΑ – PrimeTel”, από την Green Boutique, ενώ στην κατοχή τους έχουν και τα μέλη της επιτροπής του Τμήματος Φούτσαλ.Futsal-kerkida (2)

Η ομάδα φούτσαλ θέλει να επιστρέψει στην κορυφή του αθλήματος και σε αυτήν την προσπάθεια πρέπει να έχει για σύμμαχό της τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ, με αγορά εισιτηρίου διαρκείας, βάζει το δικό του “λιθαράκι” για εκπλήρωση αυτού του μεγάλου στόχου.