Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Μιλάτε εσείς για αγώνες στα χαρτιά;

Μιλάτε εσείς για αγώνες στα χαρτιά;

 


Από τον πιο σιχαμερό σύλλογο ανά το παγκόσμιο τα περιμένεις όλα, αλλά τίποτα δεν μπορεί πλέον να μας ξαφνιάσει… Ενόψει του τρίτου αγώνα για την τελική φάση του Πρωταθλήματος Φούτσαλ, το Αποέλ με ανακοίνωση του αναφέρει πως μοναδική διέξοδος για την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι να διακοπεί ο αγώνας και να πάρουμε τη νίκη στα χαρτιά.

Σοβαρά τώρα, μιλάτε εσείς για κάτι τέτοιο; Ειδικά όταν στο πρόσφατο παρελθόν σε αγώνες φούτσαλ ο κόσμος σας έχει κάνει του κόσμου τις αθλιότητες σε κρίσιμα μεταξύ μας παιχνίδια και την βγάζατε καθαρή… Σε ένα γήπεδο μάλιστα που αν ήταν έδρα μας δεν θα περνούσε τα κριτήρια για να παρευρεθούν φίλαθλοι, τη στιγμή που οι δικοί σας είναι μια ανάσα από τους παίκτες και με κάθε τρόπο προκαλούν. Παράλληλα στους αγώνες που γίνονται στο “Ελευθερία”, το πιο σύγχρονο κλειστού σταδίου στο νησί, δεν ανοίγουν οι κάτω κερκίδες και ο κόσμος μας είναι τόσο μακριά από τον αγωνιστικό χώρο. Φυσικά βρίσκεται τρόπο να προκαλέσετε και όταν συμβεί το παραμικρό τρέχετε να φύγετε για τα αποδυτήρια και να πάρετε το ματς στα χαρτιά, κάτι που πετύχατε στο παρελθόν. Να σημειωθεί πως στον αγώνα Κυπέλλου στην έδρα σας όταν τελείωσε έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο αλλά και στην απέναντι κερκίδα δεκάδες αντικείμενα, μεταξύ αυτών φωτοβολίδες, αλλά την βγάλατε όπως πάντα καθαρή και έχετε την ευκαιρία να παίζετε αύριο με τον κόσμο στο πλευρό σας.

«Επιπρόσθετα καλεί τον κόσμο να δείξει αυτοσυγκράτηση και να μην απαντήσει σε ΚΑΜΙΑ πρόκληση από όπου και αν προέρχεται αυτή. Είτε από τους φουτσαλιστές είτε από τον πάγκο των φιλοξενούμενων. Η μόνη τους διέξοδος είναι η διακοπή του αγώνα και η νίκη στα χαρτιά που θα τους βάλει στο κόλπο του πρωταθλήματος. Δεν πρόκειται να τους κάνουμε τη χάρη».

Το πιο πάνω είναι απόσπασμα από την ανακοίνωση των ακατανόμαστων, αυτών που όλα λειτουργούν υπέρ τους και ακόμη βγάζουν γλώσσα και θέλουν περισσότερα. Η συγκεκριμένη ομάδα μιλάει για αγώνες στα χαρτιά, όταν η ίδια στο ποδόσφαιρο (αν δεν την βοηθήσουν με άλλο τρόπο ασφαλώς) σε κάθε ευκαιρία θα κυνηγήσει τους βαθμούς στις κλειστές αίθουσες. Μην ξεχνάμε φυσικά και πως πριν μια βδομάδα έκαναν ένσταση σε αγώνα πετόσφαιρας που ήταν σε εξέλιξη για να το πάρουν στα χαρτιά. Επίσης, να τους θυμίσουμε πως στον δεύτερο τελικό πήραν τη νίκη με γκολ που δεν πέρασε τη γραμμή και στην τελική μπορεί να κρίνει όλη την σεζόν δίνοντας τους τον τίτλο.

Κύριοι, αν και δεν είστε, εμείς αυτό που θέλουμε είναι να μην προκαλέστε και να μην ρίξετε τίποτα, ούτε να φτύσετε σε κανένα. Αρκεστείτε στις βρισιές (που να σας θυμίσουμε πως στο παρελθόν σε εμάς διακόπηκαν παιχνίδια σε διάφορα αθλήματα επειδή ακούγονταν βρισιές για σας) που όπως και να το κάνουμε είναι δεδομένες, και αν αξίζετε τη νίκη πάρτε την ανάμεσα στις τέσσερις γραμμές. Επίσης όμως θέλουμε οι διαιτητές να σφυρίξουν δίκαια και όχι υπό το φόβο τον απειλών σας ή λόγο της αγάπης τους για την ομάδα σας. Η μόνη διέξοδος, όχι για μας αλλά για το άθλημα, είναι να παίζονται όλα χωρίς βρωμιά (ειδικότητα σας) και να κρίνονται από τους παίκτες, τους πρωταγωνιστές δηλαδή.

Στο κόλπο του πρωταθλήματος βρισκόμαστε έχουμε να σας πούμε και εάν δεν κάνατε τα… δικά σας η σειρά των τελικών θα ήταν στο 1-1. Το αφήνουμε πίσω μας και έχουμε πίστη στην ομάδα και τους παίκτες μας πως θα παλέψουν για τη νίκη. Αν δεν παίξουν μέσα σε συνθήκες τρομοκρατίας όπως γίνεται συνήθως στο “Λευκόθεο” τότε δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν. Όχι πως τρέμουν καμιά έδρα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να έχουν να σκέφτονται πέραν του αγώνα και τη σωματική τους ακεραιότητα. Μιλώντας για αυτή, αφού με την έλευση σας στο άθλημα δημιουργήσατε τόσα περιστατικά, θυμίζουμε πως ακόμη και όταν ανοίξατε το κεφάλι του τερματοφύλακα μας το παιχνίδι συνεχίστηκε μέχρι να πάρετε αυτό που θέλετε. Για αυτό λοιπόν, πριν βγάζετε ανακοινώσεις προσπαθήστε να κοιτιέστε στον καθρέφτη. Αν πάλι το κάνατε αυτό και γράψατε τέτοια ανακοίνωση, τότε δεν υπάρχει σωτηρία για σας…

Το τονίζουμε για άλλη μια φορά, εμείς θέλουμε νίκη στο γήπεδο!