Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Δηλώσεις και πλάνα από την προετοιμασία ενόψει του «αιώνιου» τελικού

Δηλώσεις και πλάνα από την προετοιμασία ενόψει του «αιώνιου» τελικού


Το OmonoiaNews βρέθηκε χθες βράδυ στο «Ελευθερία» και παρακολούθησε την πρώτη προπόνηση πριν από τον μεγάλο τελικό του κυπέλλου της Πέμπτης, κόντρα στο Αποέλ. Με την αφορμή της παρουσίας μας εκεί, ο προπονητής της ομάδας μας Κώστας Χριστοδούλου και ο αρχηγός Μανώλης Μανώλη, μίλησαν στην κάμερα της ιστοσελίδας μας και εξέφρασαν την πίστη για νίκη και κατάκτηση του κυπέλλου, ενώ έκαναν και κάλεσμα στον κόσμο.

Δείτε τα βίντεο με τις δηλώσεις:

Κ. Χριστοδούλου: «Μετά από μία μεγάλη προσπάθεια που έχει γίνει από το καλοκαίρι έχουμε καταφέρει να είμαστε μέσα στους στόχους μας. Αρχής γενομένης, την Πέμπτης στον τελικό του κυπέλλου, αντίπαλος το Αποέλ, στόχος μας η κατάκτηση του τροπαίου. Ξεκινά σήμερα η προετοιμασία. Αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε στον κόσμο είναι ότι θα δώσουμε όλο μας το είναι για να πάρουμε το τρόπαιο. Θέλω να καλέσω με την ευκαιρία αυτή, τον κόσμο να είναι δίπλα μας να μας ακολουθήσεις στη Λάρνακα, στο «Κίτιον», να ωθήσει τους φουτσαλιστές να πάρουν τη νίκη».

 

Μ. Μανώλη: «Είναι ένα παιχνίδι πρόκληση για εμάς ο τελικός κυπέλλου, ενάντια στον «αιώνιο» αντίπαλο τον οποίο θέλουμε να κερδίσουμε. Θα κυνηγήσουμε όλες τις πιθανότητες και είμαστε πανέτοιμοι γι’ αυτό τον αγώνα. Θέλω να καλέσω τον κόσμο να είναι δίπλα μας. Να είναι εκεί κοντά στα παιδιά γιατί αυτά τα παιδιά παλεύουν κάθε μέρα, στερούνται πολλά πράγματα για να βρίσκονται μέσα στο γήπεδο και μία επιβράβευση είναι να βλέπουν κόσμο στις κερκίδες. Ελπίζω ο κόσμος να είναι εκεί και εμείς με τη σειρά μας να τους ανταποδώσουμε με την κατάκτηση του κυπέλλου».

 

Πλάνα από την προπόνηση: