Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Ισοπαλία στο τελευταίο και μεγάλη πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League

Ισοπαλία στο τελευταίο και μεγάλη πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League


Η ΟΜΟΝΟΙΑ εξήλθε ισόπαλη 5-5 με την Pinerola Bratislava, τερμάτισε πρώτη στον όμιλο και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Champions League. Σκόρερ οι Σέζαρ, Βάντερσον, Τζιάκσον, Ιωάννου και Μαντέλι

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα μας χρειαζόταν να ηττηθεί με 5 γκολ διαφορά για να αποκλειστεί, το παιχνίδι δεν ήταν εύκολο και αυτό φάνηκε από την αρχή. Η Pinerola ήταν καλύτερο στο πρώτο μέρος, απείλησε αρκετές φορές, ωστόσο η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε να κρατήσει το σκορ σε κοντινές αποστάσεις, στο 3-4. Μετά την ανάπαυλα, η Pinerola έπαιζε συνεχώς ψηλά και με flying goalkeeper, με την ομάδα μας να κάνει εξαιρετική άμυνα και κλέβοντας την μπάλα κατάφερε να γυρίσει το σκορ σε 5-4, ωστόσο η σλοβάκικη ομάδα ισοφάρισε λίγο πριν το φινάλε για το τελικό 5-5, χωρίς να αλλάζει κάτι.

Αποστολή εξετελέσθη λοιπόν για την ομάδα μας που πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση (Main round) του Champions League. Εκεί, θα αντιμετωπίσει σε όμιλο την Novo Vrijeme Makarska (Κροατίας), όπου θα φιλοξενήσει και τα παιχνίδι του ομίλου, το νικητή του 2ου ομίλου, καθώς και το νικητή του 9ου ομίλου, που θα ξεκαθαρίσουν με την ολοκλήρωση αυτής της φάσης.

Φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι:

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα: