Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Νίκη στο Σούπερ Καπ με 7-3 επί του «αιώνιου»

Νίκη στο Σούπερ Καπ με 7-3 επί του «αιώνιου»


Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που διεξήχθη απόψε στο «Ελευθερία» η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν η νικήτρια με 7-3 επί του Αποέλ κατακτώντας τον τίτλο του Σούπερ Καπ, τον πρώτο της φετινής σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Η απονομή του Σούπερ Καπ στην ΟΜΟΝΟΙΑ (VIDEO)

Ο αγώνας ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα μας με το γκολ που σημείωσε μόλις στο 2ο λεπτό ο Μαντέλι. Υπήρχαν ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες ωστόσο από ένα σημείο και μετά στο πρώτο ημίχρονο το Αποέλ πίεσε και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με τον Περικλέους. Το 1-1 ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γαλαζοκίτρινοι έδειξαν να μπαίνουν κάπως πιο δυνατά και σημείωσαν δύο γκολ μέσα σε δύο λεπτά με τους Ιακώβου και Φαμπρίτσιο στο 24ο λεπτό και στο 25ο λεπτό αντίστοιχα.

Αναγκαστικά η ΟΜΟΝΟΙΑ έπρεπε να ρισκάρει. Ο Κώστας Χριστοδούλου έριξε Flying Goalkeeper μέσα και η επιλογή του ήταν σωστή. Γκολ στο 27ο λεπτό με τον Βάντερσον, γκολ στο 28’ ξανά με τον Βάντερσον και το ματς πήγε στο 3-3. Να σημειωθεί ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε με κόκκινη τον Μαντέλι ενώ άντεξε στο δίλεπτο στο οποίο έπαιξε με παίκτη λιγότερο.  Τραυματίστηκε και ο Βάντερσον στη συνέχεια και τα πράγματα έδειχνα πολύ δύσκολα.

Κι όμως, η πίεση του Αποέλ δεν έφερε γκολ και το ματς οδηγήθηκε στην παράταση. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο χωρίς ιδιαίτερες ευκαιρίες ωστόσο το δεύτερο πεντάλεπτο ήταν ονειρικό για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Σημείωσε σε αυτό το διάστημα 4 τέρματα, με Αλεξίου (2), Μανώλη και Λακούφη.

Ήταν μία εξαιρετική βραδιά για την ΟΜΟΝΟΙΑ η οποία φτάνει στην κατάκτηση του τίτλου σε ένα τρομερό παιχνίδι του οποίου το τελικό σκορ ίσως και να μην αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού.

Φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι:

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα: