Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Ήττα και στο δεύτερο παιχνίδι κόντρα στην Shkupi

Ήττα και στο δεύτερο παιχνίδι κόντρα στην Shkupi


Η ΟΜΟΝΟΙΑ γνώρισε την ήττα με 7-4 από την Shkupi, στον 2ο αγώνα του main round του Champions League. Σκόρερ για την ομάδα μας οι Μαντέλι (3) και Μανώλη (1).

Οι αντίπαλοι μπήκαν δυνατά και κατάφεραν νωρίς να προηγηθούν στο σκορ, ωστόσο η ΟΜΟΝΟΙΑ μέσα σε ένα λεπτό έφερε τούμπα το ματς με δύο γκολ του Μαντέλι. Η Shkupi όμως έκανε ανατροπή στην ανατροπή και πήγε στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ με 3-2. Πριν το φινάλε του πρώτου μέρους ο Μαντέλι έχασε πέναλτι. Μετά την ανάπαυλα η ομάδα της Βόρειας Μακεδονίας πέτυχε γρήγορο γκολ, ωστόσο στην επόμενη φάση αποβλήθηκε παίκτης της ο οποίος υπέπεσε σε πέναλτι. Ο Μαντέλι ευστόχησε αυτή τη φορά και στη συνέχεια η ΟΜΟΝΟΙΑ πίεσε για την ισοφάριση, κάτι που κατάφερε με γκολ του Μανώλη. Εκεί που πίεζε η ομάδα μας και έψαχνε κι άλλο γκολ για να πάρει προβάδισμα, η Shkupi με δύο γκολ σε ένα λεπτό πήρε το προβάδισμα και έκανε το 6-4. Λίγο πριν το φινάλε πέτυχε κι άλλο γκολ για το τελικό 7-4.

Οι «πράσινοι» κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια, όμως ηττήθηκαν και πάλι. Πλέον τα πράγματα δυσκόλεψαν πάρα πολύ, ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ πήγε στην Κροατία για να αποκτήσει εμπειρίες, αφού το έργο ήταν ούτως ή άλλως δύσκολο. Το τρίτο και τελευταίο παιχνίδι θα γίνει την Παρασκευή στις 19:00 (ώρα Κύπρου) κόντρα στην Leo Αρμενίας.