Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Φιλική ήττα από τη Βόρειο Ιρλανδία

Φιλική ήττα από τη Βόρειο Ιρλανδία


Φιλική ήττα γνώρισαν οι νεανίδες της Εθνικής μας από τη Βόρειο Ιρλανδία, σε παιχνίδι που διεξήχθη στη Δερύνεια και ολοκληρώθηκε πριν από λίγο. Βασική η Αστανίου, αλλαγή πέρασαν η Φωτιάδου και Γρηγορίου. Αναλυτικά:

Την ήττα με 3-0 από τη Βόρειο Ιρλανδία γνώρισε η Εθνική ομάδα Νεανίδων U19 σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στη Δερύνεια.

Τα τέρματα της Ιρλανδίας σημειώθηκαν στο 13′, στο 60′ και στο 83′.

Το σημερινό ήταν το πρώτο φιλικό για την Κύπρο στην προσπάθεια της συγκρότησης της ομάδας που θα λάβει μέρος στην επόμενη προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Η ομάδα μας προσπάθησε για το καλύτερο σε ένα δυνατό φιλικό όπου δόθηκε χρόνος συμμετοχής σε αρκετές ποδοσφαιρίστριες, που κλήθηκαν για πρώτη φορά από τον Ομοσπονδιακό μας προπονητή Άγγελο Τσολάκη.

“Δημιουργούμε μια νέα ομάδα και μέσα από τέτοια φιλικά το κέρδος είναι μεγάλο. Για αρχή έγινε αρκετά καλή προσπάθεια από όλες τις ποδοσφαιρίστριες και είμαι σίγουρος ότι με τη συνεχή δουλειά θα βελτιωθούμε σημαντικά μέχρι τις επίσημες υποχρεώσεις μας”, ανέφερε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο Άγγελος Τσολάκης.

Κύπρος: Κατσονούρη (85′ Κυριάκου),  Βάσμπεργκ, Σιακαλλή (75′ Αριστείδου), Ζωρζή (85′ Χριστοφή), Χρ. Μιχαήλ (75′ Γρηγορίου), Αστανιού (46′ Κουππή), Λαντίδου (46′ Μ. Αδάμου), Αριστοδήμου, Μακρή (62′ Φωτιάδου), Κ. Αδάμου (85′ Χαραλάμπους), Ζαχαρίου (46′ Μεσημέρη)

Την Τετάρτη η Εθνική μας θα δώσει και νέο φιλικό παιχνίδι στο Στάδιο της Αναγέννησης Δερύνειας με αντίπαλο τη Σλοβακία.

Στην επόμενη διοργάνωση της UEFA η Κύπρος θα αντιμετωπίσει την Αγγλία, τη Σερβία και τη Λευκορωσία και οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 2, 5 και 8 Οκτωβρίου 2019 στη Λευκορωσία.