Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Ξεχωρίζει το ΑΕ Καραβά-ΟΜΟΝΟΙΑ

Ξεχωρίζει το ΑΕ Καραβά-ΟΜΟΝΟΙΑ

img_6762


Με τρείς αγώνες της 2ης αγωνιστικής συνεχίζεται αύριο Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012 το Παγκύπριο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α΄Κατηγορίας ανδρών.

Στο σπουδαιότερο ματς της ημέρας η πρωταθλήτρια ομάδα της Pokka ΑΕ Καραβά φιλοξενεί την ΟMONOIA στη κλειστή αίθουσα Σπύρος Κυπριανού. Οι πρωταθλητές προέρχονται από μια πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στην περίφημη Γαλλική ομάδα Κάννες και θα επιδιώξουν να ζευγαρώσουν τις επιτυχίες τους για να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας.
Από την άλλη η ΟMONOIA προέρχεται από ήττα με 3-2 στην πρώτη αγωνιστική από την Ανόρθωση. Η ΟMONOIA αναμένεται να παλέψει το ματς και το καθιστά έτσι αμφίρροπο.

Η εκπληκτική Αναγέννηση Δερύνειας πάει στη Λευκωσία για να αντιμετωπίσει την Ολυμπιάδα Νεάπολης με στόχο να σημειώσει άλλη μια νίκη και να παραμείνει και αυτή στην κορυφή της βαθμολογίας.

Τέλος στο Φρέναρος θα παίξει η Energy Standard Νέα Σαλαμίνα εναντίον της τοπικής Ολυμπιάδας. Οι ερυθρόλευκοι μετά την οδυνηρή ήττα που δέχθηκαν την πρώτη αγωνιστική θα επιδιώξουν την νίκη μέσα στο Φρέναρος ενώ από την άλλη η ενισχυμένη με τρεις ξένους φέτος Ολυμπιάς θα προσπαθήσει για την έκπληξη.

Ο τέταρτος αγώνας που επρόκειτο να διεξαχθεί ανάμεσα στην κυπελλούχο Ανόρθωση και στον Planet Adventure Παφιακό αναβλήθηκε λόγω της Ευρωπαϊκής συμμετοχής της Ανόρθωσης στο CEV Cup.

πηγή: ΚΟΠΕ