Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Στη διάθεση του κόσμου τηλεφωνικός αριθμός στήριξης του τμήματος πετόσφαιρας

Στη διάθεση του κόσμου τηλεφωνικός αριθμός στήριξης του τμήματος πετόσφαιρας

1262522_574471912609006_875019400_o


Πιο ψηλά έχει βάλει τον πήχη για τη φετινή σεζόν το τμήμα πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, έχοντας σαν στόχο να πετύχει την υπέρβαση. Ήδη στον βασικό «κορμό» την περσινής ομάδας έχει προστεθεί και ο αρχηγός της εθνικής Κύπρου, Νίκος Κολά, ενώ το τμήμα πετόσφαιρας είναι πολύ κοντά στην απόκτηση ποιοτικών ξένων πετοσφαιριστών από τη Λατινική Αμερική.

Για να ολοκληρωθεί, όμως, ο μετεγγραφικός σχεδιασμός της ομάδας μας, χρειάζεται η οικονομική συνεισφορά και του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Με λίγη προσπάθεια από όλους στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, είναι εφικτό να δημιουργηθεί μία δυνατή ομάδα, που να έχει την ποιότητα και τις εμπειρίες, για να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αυτήν την σεζόν.

Μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο, έχει τεθεί στη διάθεση του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο τηλεφωνικός αριθμός 90005090. Η κάθε κλήση κοστίζει 4,27 ευρώ, εκ των οποίων σχεδόν όλο το ποσό καταλήγει στο ταμείο του τμήματος πετόσφαιρας. Με τη βοήθεια των φίλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, το Σωματείο μας θα έχει τη δυνατότητα να πρωταγωνιστήσει και στο πρωτάθλημα πετόσφαιρας.

omonoia.com.cy